Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Gyűröm, gyűröm a progit, egyre jobban beleásom magam
Van viszont egy idegesítő dolog: a Tasker nem indul el boot-nál automatikusan, minden egyes alkalmommal be kell lépnem a programba, majd visszalépni, hogy elinduljon.
Van erre valami kézenfekvő megoldás? -
HREH
senior tag
válasz
slice14
üzenetére
Igen, jól mondtad, vannak vele problémák, beállítottam így, de már a beállítás után sem működik mindig megfelelően, van amikor pl. elfelejti a lakás közepén, hogy akkor most nem kéne lockscreen-nek lennie.
Location alapján viszont eddig tökéletesen működik, csak ez a megoldás ugye használja a GPS-t, ami akksiidőre nézve nem túl jó.
Tényleg jó lenne, ha valaki tudna segíteni ebben
-
HREH
senior tag
Csináltam egy profilt, amivel azt szeretném, hogy automatikusan deaktiválja a záróképernyőt, ha otthon vagyok
így néz ki:
A bibi csak az, hogy így csak akkor kapcsolja ki, ha az otthoni wifi-re csatlakozok, ÉS a cell tower-hez közel vagyok. Ezt kéne úgy megvariálni, hogy bármelyik teljesülésekor kikapcsoljon a lockscreen. Tudom, tök egyszerű megcsinálni, de nem jövök rá, hogyan kéne

Bár gondolom 2 profillal is meg lehetne oldani, de én 1-en belül szeretném.Ha lehet kicsit szájbarágósabban írja le valaki, hogy mit kellene csinálnom. Köszi!
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Elég láma kérdésem lenne, nagyon kezdő vagyok még a témában
Szóval az a helyzet, hogy csináltam egy profilt, amelyben automatikusan aktiválódik a wi-fi, ha itthon vagyok; ha nem, akkor pedig lelövi. Itt jön a baki, egy másik profilban beállítottam, hogy este 22:00 és reggel 66:10 között silent mód legyen, wi-fi off, mobilnet off.
Azonban mivel az első profil azt érzékeli, hogy itthon vagyok, állandóan visszakapcsolja a wi-fi-t, a második viszont lekapcsolja, és szépen kapcsolgatják ki-be a wi-fi-t, ami enyhén szólva nem túl jó dolog
Kérdésem, hogy ezt hogyan lehetne kiküszöbölni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest