Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
Sziasztok!
Nem olyan régóta használok Androidot, a Taskerrel pedig éppen csak ismerkedem, és ahogy lennie kell, el is akadtam picit, ebben szeretnék segítséget kérni.
A dolog lényege, hogy egy SL4A python scriptet szeretnék futtatni mondjuk, hogy minden nap éjfélkor, vagy 00:01-kor, ez igazából mindegy; a script pedig egy értesítést küld a lehúzható értesítési függönyre. A script maga működik, hozzá is tudom adni a Taskerhez, és onnan futtatva is működik, ha manuálisan futtatom, de valahogyan sehogyan sem tudom beállítani, hogy magától lefusson.
Amiket próbáltam:
1. Application-ként hozzáadni a Tasker-hez, és úgy adni egy if feltételt %TIME-al, de így nem fut le magától a megadott időpontokban (még csak zöldre sem változik a Task, illetve az értesítési függönyben vagy miben sem jelenik meg a Task neve a Tasker értesítésben). Próbáltam mindenféle egyenlőségre: math equal, equal, even... Illetve az idő formátumot is próbáltam variálni: 00:00, 00.00, 0000. Semmi.
2. Day-ként hozzáadni a Tasker-hez. Na most itt csak a napokat tudtam beállítani (akár a hónapok napjai, akár a hét napjairól beszélünk), hónapokat már nem, illetve itt eleve nem világos, hogy miért is nem tudom kijelölni mondjuk az összes hónapot; valami olyasmit ír, hogy DayContext is not needed if every month or day is selected...
Ezt nem igazán értem, de oké, ki tudom jelölni az összes napot a héten. Zöldre is vált a Task (illetve az értesítési függönyben is megjelenik a Task neve), mikor érvényesítem, az állapotsorban meg is jelenik a kis óra ikon azzal, hogy 00:00-kor lesz esemény, ehhez képest nem fut le, pedig még azt is beállítottam a collision handling-nél, hogy szakítsa meg a már futó task-ot (noha nem kellene, mert ez nem egy folyamatosan futó script, csak csinál egy lekérdezést, és ki is lép), de semmi eredménye... Ha újraindítom a telefont, akkor pl. simán lefut, és megjelenik az értesítés.Valakinek van-e valamilyen ötlete erre, mit csinálok rosszul, mit kellene inkább beállítani, stb...?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Arc Raiders
- Alkoholista nevelde
- Windowsos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt nem igazán értem, de oké, ki tudom jelölni az összes napot a héten. Zöldre is vált a Task (illetve az értesítési függönyben is megjelenik a Task neve), mikor érvényesítem, az állapotsorban meg is jelenik a kis óra ikon azzal, hogy 00:00-kor lesz esemény, ehhez képest nem fut le, pedig még azt is beállítottam a collision handling-nél, hogy szakítsa meg a már futó task-ot (noha nem kellene, mert ez nem egy folyamatosan futó script, csak csinál egy lekérdezést, és ki is lép), de semmi eredménye... Ha újraindítom a telefont, akkor pl. simán lefut, és megjelenik az értesítés.