Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
supercharley
üzenetére
Nálam sosem csinált gondot a tárcsázó, sőt! Tasker előtt Profile Scheduler-t használtam, ahol a hangszórót is folyamatosan bekapcsolva hagytam eleinte és rom hibának tituláltam a jelenséget, hogy rögtön hangszóróra teszi a hívásokat.

Pár rom-mal és sok idővel később jöttem csak rá, hogy ilyen beállítás is van a programban (amin könnyelműen csak átugrottam). Szóval nem, a tárcsázó nem szól bele a dologba és pláne nem reset-eli a beállítást híváskor.Nem tudom nálad mi lehet, de az általános jelenség, hogy nem működik minden egyes funkció egytől egyig minden egyes készüléken.
És nem a Tasker hibájából többnyire.
Főleg mivel más programok is csődöt mondtak, ez elég egyértelművé teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És nem a Tasker hibájából többnyire.