Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Beírod magad az SSID-(ke)t, vagy üresen hagyod. Asszem ez csak opcionális, de ha ráböksz a súgóra a parancson belül, gyönyörűen le van írva, hogy mi micsoda. Ezt érdemes figyelni a parancsoknál, sokat lehet tanulni onnan, van, amit meg csak onnan.
Én sem olvastam el, csak átfutottam. Kicsit furcsállom is, hogy ennyi profil kellett neki hozzá, de biztos a saját egyéni igényeire van szabva. Dobd ki belőle, ami nem kell és írd át.
De ha kezdő vagy, talán jobban jársz, ha sajátot csinálsz.Vagy fogod az enyém (lásd lent), hozzáraksz még egy profilt ismétlő Time Context-el (példát lásd alább), ami be-bekapcsolja a wifi-t adott időközönként és nagyjából kész is a feladat, ha jól értettem az igényeidet.
Viszont az enyém "csak" akkor kapcsol ki, ha szakad a kapcsolat. Adatforgalmat tudomásom szerint nem tud monitorozni a Tasker.[Új profil neve]
Time Context - From reggeltől, Repeat valamely időközönként, To estig
Enter Task:
1. Net/Wifi On if %WIFI ~ off(#497) suti_88
A két wifi profil a Hardver projektben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1255U T550 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest