Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
2 napja kezdtem el hasznalni az appot, nehany leirast atolvasgattam, de van par dolog ami nem tiszta.
1. Van egy profilom, aminek a context-je, hogy a wifi be van kapcsolva es az otthoni halozatomra van csatlakozva, ehhez az lenne a task, hogy fel orankent csinaljon egy force syncet a Synker pluginnel az altalam kivalasztott providerekre, ugye addig, amig a context teljesul.
Ezt ugye tobbfelekeppen is meg lehet csinalni, a kerdes csak az, hogy ha mondjuk egy vegtelen ciklust csinalok, akkor a profil deaktivalodasakor kilovi-e automatikusan a taskot vagy a futo taskok allapotan nem valtoztat a profil allapotvaltozasakor?
Tehat nekem kell-e gondoskodni egy kilepesi feltetelrol, ami ugye nagy valoszinuseggel duplikacio lenne, mivel a feltetel megegyezne a context-ben megadott feltetellel(tudom, lehetne az is, hogy aktiv-e a profil s maris nem duplikacio
) vagy sem?
Van-e kulonbseg ebbol a szempontbol anonymus es nevvel ellatott taskoknal?
Pl. anonymust kilovi, mert ugyis csak profilon belul ervenyes masikat meg nem.2. Mondjuk van egy valtozom, ami 0 es 1 erteket vehet fel.
Ha 1-et vett fel vegreakarok hajtani egy taskot, ami csak egyszer fut le s nem kell visszaallitani a korabbi allapotot mikor 0 lett a valtozo erteke.
Van-e barmi kulonbseg akozott, hogy eventkent vagy statekent definialom a contextben a valtozo figyeleset?
Gondolok itt olyanra, hogy energia felhasznalas stb.
Azon kivul, hogy a states megoldas csunyabb, mivel ertelmetlen ebben az esetben, meg csak noveli az aktiv profilok szamat, de tekintsunk el ezektol a pelda kedveert.3. Lehet-e csak state-ben megtalalhato kategoriat eventkent hasznalni, anelkul, hogy mondjuk sajat valtozot gyartanek ra(mint a 2. kerdesemben)?
Gondolok itt arra pl, hogy csatlakozas egy wifi halozathoz, az csak state kategoriakent letezik, de nekem nagyon adna magat, hogy eventkent is letezzen, mert mondjuk akarok egy popupot ilyenkor, ami ugye csak pillanatnyi esemeny, nem allapotfuggo, szoval semmi ertelme statekent kezelni, nem akarnam, hogy aktivnak mutassa a profilt egeszen addig, amig le nem csatlakozik a wifirol.4. Jol latom, hogy most mar csak Play-rol lehet megvenni?
Ha nagyon hulye kerdesek akkor utolag is bocs.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) vagy sem?