Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
válasz garga01 #20613 üzenetére
Hu. Köszönöm mindenkinek! Igen velelmezem hogy nálam lehet a hiba ezért erdeklodom itt mielőtt lejelentenem. Viszont legutóbb tarr tol megjelenő kollégák nagyon jo fejek voltak es elvileg pont ilyen megfontolasbol csereltiis ki a csatikat is.
Nonatnezek mindent iranymutatasotok szerint.F.K.T.
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #20606 üzenetére
Mármint ugyanez a csatorna esetleg masik frekvencian lenne?
F.K.T.
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #20599 üzenetére
Ok.
csatihoz akkor nem nyúlok nem biztos, hogy ugyanúgy vissza tudom csavarni, hiszek nekik, hogy jól kötötték.
Frekvenciákat most nem tudok, mert most mindenhol legalább 50%-os a jelminőség...F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #20597 üzenetére
Hogy ellenőrizzem hogy in bemenegre van-e kötve? Lehet, hogy a tarr kollégák nem arra kötötték pár hónapja?
Illetve mit nézzek info adatoknál ahol meg tudom mondani a frekvenciát?F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #20594 üzenetére
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #20591 üzenetére
Be tudok lépni feluletre de mit kell néznem? Arris modem.
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz ftamas0201 #20590 üzenetére
Nincs egy éve hogy cserélték a csatikat ugyanilyen hiba miatt. Rossz irányba valtozik ha mozgatom.
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz ftamas0201 #20588 üzenetére
Igen azzal kezdtem hogy végignéztem a csatikat. Igazából ami a tv be megy azt mozgatva rosszabbodik a jel ..de ez volt amikor pár honapja jottek és ezért csereltek csatit es mostanaig jo volt.
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #20586 üzenetére
[kép] Most így van elosztva.
Modem értékeket hol nézhetem?F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy nem szolgáltatói oldalon van a hiba ezért kikérem hibaleadás előtt a véleményeteket.
A házban koax kábel Tarr modemből több pontra viszi a jelet. Az egyik tévén bizonyos csatornákon szétesik a kép. Ellenőriztem és a jelminőség ezeken a csatornákon (Mozi+, Prime, TV Paprika) 10% és 40% között ingadozik, jelerősség 100%. Más csatornákon (M5 stb 1000%). Na most másik szobában másik tv esetében ugyanezen széteső csatornák esetében jelminőség 100%, jelerősség 70% körüli. Nem értem. Illetve a kérdés, hogy nálam van valami hiba vagy szolgáltató oldali? Érdekes módon ott jobb (azon a tv-n) a jelminőség ami a legmesszebb van vagyis ahova a leghosszabb koax kábel kellett. Egyébként nem mindig veszem észre a minőség romlást, mert 20-25%-ig nem esik szét a kép. Jó pár hónapja már voltak kint és a koaxok végén is kicserélték a csatit és utána jó volt ugyanilyen hibák esetén, most újra előjött.F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Arris TG2482 Home Gateway a router, ezzel osztjuk meg a wifit is. A hálózaton NAS adja a médiát.
Ma hajnalban valami kimaradás volt és azóta a NAS-t csak böngészőből távolról érem el, belső hálózaton nem. A NAS hibaként azt írja, hogy "A porttovábbítási szabályokat nem sikerült újból alkalmazni. Indtsa újra a Upnp prtotokollt a routeren vagy indítsa újra a router."
Újraindítottam a routert de nem jó.
Mi állítódott el hajnalban és hogy oldhatnám meg?
Köszönöm,F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz ftamas0201 #20156 üzenetére
Köszönöm.
Ha most csak a régi routert csak wifi tovabbitasra szeretném használni a mostani tarr modem hasznalata mellett es elotte frissiteni szeretném ezt a regi routert akkor elég csak egy végpontra radugni es latja a halozat? Illetve érdemes resetelni, mert ugye idaig normal net osztásra volt beallitva?F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #20154 üzenetére
Köszönöm.. 2017 óta működik. Fel tudom ismertetni ha a mostani szolgaltatoi modemmel biztositott halozatra feldugom? Nem kavar be? Bár látom a hasonlo kaliberű asus routerek nem is olyan drágák lehet inkabb beruhazok.asus rt n18u a most kiszuperálando.
F.K.T.
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #20150 üzenetére
Köszönöm. Saját routerrol tertem át mert kezdett hobásan mukodni
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok! Az normalis hogy Arris modem esetében, ami egyben a net szetosztására is szolgál 300-as netnél a wifi csak 25-el jon mobil eszközökön?
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #20146 üzenetére
Közben szolgaltato felhivott es kiderült hogy elobb kotottem át a vezetekeket a midembe a routerrok es csak utána kapcsoltam ki a bridge modot igy elfogytak a cimek. Tavolrol beallitotta es most már jo.
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Ugy tűnik asus routerunk doglodik ezert a Tarr szolgáltató saját modemere csatlakozunk.
Szepen kikapcsoltam a bridge modot, majd radugtam a switchet vartam 20 percet. Szépen elértem a midem beallitasi feluletet azon beallitottam a jelszavakat wifihez is. Saját halozatot szépen látja, de nincs internet. Milyen beallitásra lenne még szükség?F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #13153 üzenetére
Most a legrosszabb jelminőség az 90%.amúgy mindenhol 100%
F.K.T.
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #13149 üzenetére
F.K.T.
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #13133 üzenetére
Megvolt. Mielőtt bejöttek kint az oszlopon leverték a jelerősséget. Végül is azt mondták amit te, hogy télen mivel közel vagyunk az oszlophoz túl erős lehet a jel, nyáron majd lehet fel kell tolni. Még kicserelgettek splittert. És azt is mondták hogy tv függő is simán lehet. Samuk jobban tolerálják.
Köszi a segítséget!
Majd dobok modem értékeket is.F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #13129 üzenetére
Húga. Leadtam inkább hibára. Ezek a dolgok nekem már magasak.
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #13119 üzenetére
Akkor a kettes osztóval elvileg nyáron a net sem fog akadni? Ha kárt nem tudok csinálni akkor lehet holnap megprobalom . Köszi!
Mi az hogy a taprol tetekered?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #13117 üzenetére
Nos elolvasva leírásod, inkább jelzem a hibát. Volt a nyáron kint az utcán az oszlopon valami hiba, akkor bejöttek és biztos ami biztos alapon ezt a két előszót szerelték be a régi helyett. Ezek szerint kár volt cserélniük? Pár napja jött csak elő ez a hiba az egyik tv-n él.
Kettes splitter nem elég mert van még egy settopbox ami a rendszerben van.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz minimalboy #13110 üzenetére
No de kb két évig jók voltak a kábelek most meg hirtelen nem? Ilyen lehetséges? Pótyába egyenlőre nem hívnám őket ha én is meg tudom csinálni, mert pl kilazult valami.
13109) kabelmania27: modem értékeket hogyan nezhetnem meg?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #13103 üzenetére
466,00mhz az egyik csati. 458,00mhz a másik problémás csati. Ez mit jelent?
F.K.T.
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
Sziasztok! Az miért, hogy egyes csatornákon pl film+ vagy rtl2 a jelminőség nagyon ingadozó 20-40% kozottizés kockázatok a kép, a legtöbb csatornán viszont 100% és ők minden. Pluszban másik tv-n ezek az ingadozó csatornák is 90% os jelminőséget mutatnak? (jelerősség mindenhol rendben van) elsőként vezetékezésre gondoltam, de akkor nem minden csatornán baj lenne? Szolgáltatói oldal is kérdés hisz akkor másik tv-n miért jó?
Az egyik egy 50st60-as plazma (ezen vannak a gondok), a másik egy 48hd4600-as LCD.F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Mikor érdemes kérni, hogy a régi ip cím visszaállítását? Félek, hogy a torrent nem fog menni. Szerintetek ilyen alapdolgok mennének privát ip-vel?
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Most a Fem3 megszűnt vagy átalakult vagy mi a helyzet Tarr-nál?
Feleségemnek ment valami női sorozat, meg beszélgetés és most azt keresi.
Megszűnt?F.K.T.
-
psg5
veterán
Aki min.50"-os tv n nez normális nézési távolságból vízilabdát most annak is rossz a minőség főként a vízfekuletnél? (5m-ről nem ér onnan persze hogy jó)
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Most mi van ezzel az M5 csatornával? Nekem nem jön...lesz, van? Elvileg szerződés alapján július 18 óta kellene lennie...igaz MTVA mára tette a debütálást...
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok! Az lehetséges és érdemes bejelenteni, hogy m4hd adása nem igazán szép a többi vsatornahoz képest? Foci eb és olimpia előtt nem mindegy.
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz szabogabor10 #12051 üzenetére
Ez gáz...idáig nem tünt fel, de a bundesliga meccseket ilyen sd-ben elég gáz nézni.
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Eurosport hd és 2hd nem is választható már külön csomagban sem?
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #11968 üzenetére
Kábelmodem miben másabb a sima modemtől? Egy modemen jon a tv és a net es a telefon is ha ez az?
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #11966 üzenetére
Ilyen szűrőt nem látok Sehol. Igen ezek a vegaljzatok. Mi az a jelerosseg ami alatt problema lehet? Képminőség az mindenhol 100% jelszintet nem találok.
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #11964 üzenetére
Köszi. Szerinted ezeket mindenképpen tegyem meg? Most jónak tűnik minden csati bár van ahol a jelerosseg csak 60korul van. Ilyen splitter van most is az elosztasnal.Szűrő az most hol lehet hogy nez ki?
A mostani aljzat [link]ilyen vagyis csak egyes. Az nem jó?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #11960 üzenetére
Akkor lehet akár a fali ajzatban is lazulás? Mondjuk azt nehezebbé tudom megnezni.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #11958 üzenetére
Meg is nézem jó ötlet Köszi, bár gondolom az a többi csatornánál is érződött volna nem csak az m4en, nem?
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Mit kellene átnézetnem és bejelentenem, ha kell fizetek érte, hogy a szolgáltatói oldalról a legjobb képminőséget kapjam? Sajna zavart az m4hd csatin a vízilabfa eb alatt a víz kockásodása és a kép szemcséssége és jön az olimpia.
2 tv (50st60 és 48h6400) valamint egy kisebb monitor/Tv üzemel, a tv-kben ci modul a monitor/Tv nél stb van.
3 fele megy a bejövő koax viszonylag nagy távolságokat átölelve, de a jelerősségek és jelminőségek 80% alá nem szoktak menni.
Félek ha csak leadom simán hibára kijönnek és azt mondják, hogy ennyit tud a rendszer és kész nyugodjak bele, ezért fordulnék konkrétabban a Tarr-hoz.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Csak nálam volt tegnap vízilabda elötte pedig a kézilabda eb alatt rossz minőségű az adás? Pl vízfelület"pixele" némely kameraállásban pedig nagyon szemcsés a kép m4hd-n?F.K.T.
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #10001 üzenetére
Nos még egy:
Az számít bármit is, hogy a koax kábel végén még a régi fajta koaxcsatlakozó ilyenvan. Vagy nem érdekes? Ezért nem hívnék szerelőt hogy cserélje ki ha nem szükséges.
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #10001 üzenetére
Csupán az új (48h6200 samsung) tv-nél lesz érdekes a másik egy régi katódsugárcsöves crt, ott amúgy sem biztos, hogy észervennének hibát a szülők a sima koaxos analóg jelen, gondolom. Vgayis előre ne cserélgessek splittert és ne jelntgessek hibát majd meglátom ha meglesz az új ci modulos hd csomag is péntektől és akkor megnézzük. remélem annak idején jó anyagokkal (splitterekkel, elosztókkal) dolgoztak s így nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #9999 üzenetére
Vagyis digitális így egyben hd adásnál elég egyértelmű, hogy mikor van gond. Tv-n lévő jelminőség ellenőrzéssel lehet elébe menni? Mondjuk, hogy jelerősség vagy minőség vagy akármi viszonylag kicsi akkor bajság lehet? Vagy digitális jelnél tulajdonképpen még ezek kicsi értéke mellett is lehet jó a kép?
Ja és Köszi a segítségedet!
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #9997 üzenetére
Miben vehetem észre a tv-n, hogy túl sok vagy nem jó az elosztás? Jelerősség, jelszint vagy jelminőség-et ha jelez esetleg a tv, ezekből vagy valamelyikből megtudhatom?
Nah valahogy úgy lehet ahogy írtad a sorba kötést! Ez okozhat gondot?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #9995 üzenetére
Köszi. Az üres kimenetnek számít, hogy 4-es splitter van, mindegyik kimenetből elmegy a koaxkábel, de csak kettőnek a végén van TV, a másik kettőnél most nincs?
De még az is lehet, hogy valahogy sorba volt kötve annak idején, vagy ilyen nem létezik? Mintha valahogy egymás után fűzték volna rá a tv-ket...de lehet ezt csak álmodtam...kb 12 éve tarr-nál vannak szülők, azóta nem nyúlt senki a kábelezéshez.Miben vehetem észre a tv-n, hogy túl sok vagy nem jó az elosztás? Jelerősség, jelszint vagy jelminőség-et ha jelez esetleg a tv?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz kabelmania27 #9993 üzenetére
Hú ezzel most megkevertél Tv-n nincs net nem tudom megnézni ezt az ip címet, az internetet pedig egyenlőre másik szolgáltatótól kapják a szülők.
Vagy Tv-n is rátudok keresni erre a címre majd?
Nekem csak a tv-adás minősége miatt érdekes.[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz szabogabor10 #9990 üzenetére
Még egy technikai kérdésem lenne:
Az ront-e minőséget, ha a bejövő koaxkábel 4 fele van elosztva? Még régen így lett telepítve, hogy felső szinten is és alul is lehessen tv-zni. Megrendeltük a hd csomagok csak nehogy most meg azért ne legyen tökéletes a hd és esetleg a digitális adás, mert sok ez a megosztás.
F.K.T.
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz szabogabor10 #9988 üzenetére
Köszi, már ez is segítség volt!
Remélem csak azért volt idáig tényleg nagy a minőségi különbség a beállított m1hd és sima m1 közt, mert a sima az analógon jött...ha nem ez miatt akkor nem ússzák meg szülők a hd csatornák előfizetését...
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz szabogabor10 #9986 üzenetére
Köszi. Ez elég konkrétnak tűnik. Ekkor mi lesz a helyi tv-vel, azt gondolom ekkor nem találja meg, azt meg tudom utólag keresni és csatornalistába tenni?
Az létezik, hogy H6200-ason nem tudok csatornát törölni (tegnap sehogy nem jött össze), de valahol olvastam, hogy valahogy kdvenceket kell létrehozni amit szeretnék csatit és azt valahogy alapértelmezett listának tenni? Fontos, hogy szülők csak a csatornaváltóval és hangerőszabályozóval el tudjanak lavírozni ne kelljen váltani átkapcsolni keresni stb.
F.K.T.
-
psg5
veterán
Köszi mindkettőtöknek. Remélem van benne mindegyik dvb tuner...
Igazából tényleg már csak egy H6200-as tulaj lenne jó akinek Tarr előfizuja van segítségnek, valamint, hogy ha be tudom hozni szülőknek a digitális jeleket, azért a biztosan csak analógon jövő helyi tv adás is benne legyen a csatornakiosztásban, ne kelljen tunerjelet váltogatni szülőknek.Akinek ilyen párosítása van (TARR+Samu H6200 vagy hasonló) lécccci jelezze!
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Légyszi segítsetek eligazodni:
Szüleimnek van extra előfizetése Tarr-nál. Idáig sika régi katódsugárcsövesen nézték a koaxon bejövő adást.
Vettek egy 48H6200-as samsung tv-t. Továbbra sincs STB sem CI modul. A tv-n bejön az összes idáigi csatorna, plussz m1hd, m2hd, dunahd. Valamiért nagyon-nagy a minőségbeli különbség az m1hd és a sima m1 között.
Kérdésem: Létezik, hogy hiába rendelkezik tunerral a tv, attól még továbbra is analóg jelet továbbít a koaxról CI modul vagy STB nélkül és nem digitálisat? Talán ezért a nagy különbség?
Tarr-tól lehet csak CI modul kérni ez esetben, hogy digitálisan jöjjön a jel?
Esetleg a TV-n kell máshol behangolni, keresni a csatornákat, hogy ne analóg, hanem digitális formában jöjjön?
A helyi kábel tv adás is benne van a normál adók közt most a csatornáknál, de az viszont biztosan csak analógon jön, ezért gondolom, hogy lehet a tv beállításnál a hiba, hisz akkor az a helyi adó valahol másol kellene, hogy megjelenjen nem?F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Intek c63cx stb-n lehet bekapcsolni kikapcsolás időzítőt vagy ilyen funkciója nincs?
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz szabogabor10 #9418 üzenetére
Köszi. Már csak egy: Miért ugrándozik a minőség? (jelerősség az inkább fix)
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz szabogabor10 #9416 üzenetére
Köszi! S hogyhogy csatornánként lehet változó? Nem egységes a szolgáltatótól jövő jel minősége?
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz szabogabor10 #9394 üzenetére
Köszi, ez megnyugtató.
Akkor nincs jelentősége? De azért csak valamiért meg lehet nézni ezeket az adatokat.F.K.T.
-
psg5
veterán
Valamint az mit jelent és számít-e, hogy m1hd-n jelminőség ingadozik 45-55% között, de tv2hd-nél ez 95-100% közti?
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Honnan tudom, hogy átállítottak mindent ha 5.-7. közöttire mondják az átállást? vagyis mikor célszerű "újrahúzni" a tv-ket? Mondjuk tegnap nekünk mindenhol kódolt csatornát jelzett (CI modul) így új csatornakeresést indítottam.
Ja és az hogy a Film+ és a Cool is HD az nagggyon jóF.K.T.
-
psg5
veterán
Köszi!
Mindkettőtöknek.Lumia 735-ös telefonról van szó és egy wayteq 79qci tabletről.
Asus RT-N12-es routerem van ami elvileg tudja az N wifit, bár nem vágom annyira a témát, vagyis azt nem tudom hogy a routeren vagy a telefonon tableten (vebbfull ajánlsán kivül) kell-e állítanom valamit, hogy minden N-t használjon. Valamint egy tv-s fogadja a netet wifin, de gondolom ott aztán kevés beállítási lehetőség van.
Mit javasoltok még, mit állítsak?
F.K.T.
-
psg5
veterán
Köszi!
F.K.T.
-
psg5
veterán
Köszi!
Amúgy amikor bekötötte a szaki a netet és a http://192.168.100.1/-t próbálta behívni egyből az én routerem jött be, de most be tudom hozni a modemet is ezen. Utánaszóljak szerinted vagy nincs jelentősége, hogy be kelljen lépni a modem felületére, ha minden működik? Vagy alapjelszóval lehet belépni?
Szerk. admin+cbn párossal be is tudtam lépni. Kell állítani valamit?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Az, hogy van, hogy a Tarr- netnél nem kell beállítani azonosító jelszó párost?
Volt a szerelő betette a modemet, oszt jött a net. (mondjuk próbálta a 192.168-val behozni a modemet, de az Asus RT N12-es routerem átvette az irányítást és a modem a webes felületen már nem is jelentkezik
Ez így hogy biztonságos? Vagyis, hogy jelszó nélkül kapcsolódunk?F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Az most hogy is van, hogy extra csomag van szüleimnek crt tv-n, de most vesznek egy új tv-t melyben van tuner, akkor digitálisan tudja a tv fogni az adásokat ugye? Nem kell külön igényleni, csak ha hd adásokat akarnak?
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz Teko001 #8765 üzenetére
Az egyik végén : két kék, egy piros, egy narancs, egy zöld, egy barna csati van.
A másikon (ennek a 9 tűs része), az megy az STB-beTulajdonképpen az alábbi van csak az egyes végén van ez a 9 tűs csati és a színeseknél a citromsárga helyett van barna.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Új fajta intekes STB-nk van és most ideiglenesen egy régi CRT tv-re lenne rákötve, azonban nincs HDMI-SCART kábelem (vagyis van, de a hdmi fele nem megy bele mert szélesebb sajna). Van AV kábelem aminek a végén viszont: két kék, egy piros, egy narancs, egy zöld, egy barna csati van. Nem tudom ezzel képet is tudok-e átvinni? Ha ezzel nem akkor még milyen módon tudnám a régi tv-re kötni?
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz minimalboy #8737 üzenetére
Úgy látom a legjobb az, ha a csatornalistámból kiveszem a nem létezőket, így csak a meglévők közt tudok böngészni.
F.K.T.
-
psg5
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Egérpad topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 1 / 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bitcoin topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest