Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
SZiasztok!
Tárhelyparknál adott egy tárhely. Készítettem egy teljes biztonsági mentést. Viszont így majdnem tele van a tárhely. Hol találom ezt, és hogyan törölhetem a mentést a tárhelyről? Cpanelen keresztül készült.Üdv!
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Valaki aki nagyon jártas rackforestes tárhely"kezelésben" tudna segíteni esetleg nekem?
Üdv! -
Mattb
senior tag
válasz
Yushchenko #798 üzenetére
Nemtudom, nekem előbb a tárhely.eu-ra esett a választás, de aztán rackforest lett belőle. Szimplán tetszett a hely, az infók amiket olvastam róla, de hogy melyik a legjobb ár/érték arány ezt én nemtudom megmondani.
-
Mattb
senior tag
válasz
Yushchenko #796 üzenetére
rackforest ?
-
Mattb
senior tag
válasz
bencsikgab #774 üzenetére
Köszönöm.
-
Mattb
senior tag
Mennyi idő szokott lenni míg aktiválódik vagy bejegyződik a domain? Mert egy ideje már aktiváltam.
-
Mattb
senior tag
Digitalhost.hu?
Tapasztalata velük van valakinek?
WP-3000 csomagot néztem ki. -
Mattb
senior tag
válasz
charlie_hu #742 üzenetére
Igen, kártya adatok is akár. Elnézést a pontatlanságért
-
Mattb
senior tag
Nem szeretnék ingyenest. Inkább valamelyik csomagot. Biztos stabil helynek örülnék, ahol biztonságban vannak a rendelések. Ugye itt bankszámla adatok meg bármi előfordulhat. Csak ha több odlal is lesz, nemtudom hogy mennyire elég a 3GB-os csomagnál a 2 db domain. Hogy tudok bővíteni. Valamint itt is magyar cPanel van ?
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy egy egyszerű (nagyságrendileg maximum 100-200 termék közötti) webshopnak milyen tárhelyetajánlanátok? Mire lenne szükségem ? A domaint már kitaláltam, az ellenörzőkben szabadnak írja. Wordpress lenne, és én szeretném szerkeszgetni. Régebb óra szerkesztek már wp oldalakat, de még ezzel a részével nem foglalkoztam. Szóval szeretnék tanácsot kérni, esetleg ajánaltot, hogy hol érdemes előfizetnem?Szerk: Későbbiekben egy blog is társulna mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- LEGO klub
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- iPad topik
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest