Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas1
tag
Szóval nem egyszerű a történet.
Azóta több tárhelyet kipróbáltam, és meg is lett az amiről az én weblapom rendes sebességgel betölt és árban is elég jó. Azért az én weblapom írom, mert más weblapoknál ez nem biztos, ki kell próbálni és a jobbat kell választani.De mivel Cloudflare-t is használok, a sok előnye miatt, ezzel vannak problémák. (Korábban amikor itt írtam a problémámról, azt sem tudtam mi az, de azóta tanultam egy keveset erről
)
Telekom hálózatból a CF oldalak lassan töltenek be 16 órától 23-ig kb. Délelőtt minden jó.
De mostani szolgáltatómnál, Rackforest, is lassú a CF-es weblapom előbbi időben. Nem is tudnak vagy akarnak rá megoldást (még folyik a levelezés velük). De ha CF-et kikapcsolom akkor normálisan betölt, ezért azt mondják ez nem az ő problémájuk.
Vannak fórumok ahol emiatt tele a hócipő sok embernek, és biztos még többnek, akik nem írnak sehova: Telekom fórum Reddit de van aki megoldást is javasol: FXTELEKOM
Korábbi szolgáltatóm Magyar Hosting már nem lassú Telekomból, és érdekes ők is fent vannak az FXTELOKOM ügyfelei közt, Websupport SK a tulajdonosuk.Amiért ezt írom az az, hogy vannak CF-es weblapok amik hasítanak Telekom hálózatból is, pl. TELEX újság azonnal betölt az oldaluk, mindegy mikor nézem Telekomból, tehát van megoldás a problémára...
Az a kérdésem, hátha van ötlete valakinek, hogy a Telex miért gyors? A rackforest oldala is CF-es, és van több is ami az és azok nem mind akadoznak csúcsidőben sem. Ezt hiába kérdeztem tőlük, nem akarnak választ adni, nem mondják meg mi a titok, hogy az ő oldaluk miért nem dög lassú Telekomból csúcsidőben, a Telexnek is írtam, de ők sem válaszoltak...
Szóval olyan tárhelyszolgáltatót keresek ami Telekom hálózatból csúcsidőben sem lassú CF-es oldalak felkeresésekor sem. (Lassan kialakul, hogy mit akarok igazából
)
Ötlete valakinek? Köszi előre is.ui.: 4iG NER hálózatokból megy az oldalam rendesen, csak Telekomnál nem tölt be vagy csak dög lassan
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest