Aktív témák
-
válasz
mongoose123 #2 üzenetére
Már van ilyen topik, fáradjatok oda.
-
mongoose123
aktív tag
szia! remélem még nem késő az üzenet.. én pár hete beleztem ki egy 250 350 es tápot és mindkettőbe a ventilátor rávolt dugva a lapjára viszont 2pines volt (gondolom fix rpm) max 2000el tudnak pörögni.
-
motion
csendes tag
Sziasztok!
A témában keresve nem találtam javaslatot, megosztott tapasztalatot, így kérdezném a következőt: Gigabyte SuperB 460 tápom van, aminek igen gyenge pontja a ventillátora és ezzel a véleménnyel, tapasztalattal gondolom nem vagyok egyedül...! Nekem volt már jó pár tápom, de egynek sem volt ilyen ócska ventillátora! Sajnos garanciában nem cserélték ki, csak kifúvatták, igy egy öt perc után elkezdődik a cicergés, kattogás, morgás, majd oldalba vágom utána 1 perc csend, majd újra.Egyszóval cserélni szeretném a ventillátorát, de milyet kellene bele vennem? 3 vagy 4 pines, vezetékest? Milyen a csatlakozása? Forrasztva van, vagy rádugva az alaplapjára?
PWM szabályozású? Milyen fordulatszámút vegyek? Nem ártana, ha csendesebb lenne!
Ha valakinek van tapasztalata kérem adjon tanácsot. Előre is köszönöm! Még nem szedtem szét, előre szeretnék tájékozódni és felkészülni!
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest