Aktív témák
-
motion
csendes tag
Sziasztok!
A témában keresve nem találtam javaslatot, megosztott tapasztalatot, így kérdezném a következőt: Gigabyte SuperB 460 tápom van, aminek igen gyenge pontja a ventillátora és ezzel a véleménnyel, tapasztalattal gondolom nem vagyok egyedül...! Nekem volt már jó pár tápom, de egynek sem volt ilyen ócska ventillátora! Sajnos garanciában nem cserélték ki, csak kifúvatták, igy egy öt perc után elkezdődik a cicergés, kattogás, morgás, majd oldalba vágom utána 1 perc csend, majd újra.Egyszóval cserélni szeretném a ventillátorát, de milyet kellene bele vennem? 3 vagy 4 pines, vezetékest? Milyen a csatlakozása? Forrasztva van, vagy rádugva az alaplapjára?
PWM szabályozású? Milyen fordulatszámút vegyek? Nem ártana, ha csendesebb lenne!
Ha valakinek van tapasztalata kérem adjon tanácsot. Előre is köszönöm! Még nem szedtem szét, előre szeretnék tájékozódni és felkészülni!
Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- World of Tanks - MMO
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi