- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sárdna
csendes tag
Hahó!
Nekem is lehetne egy ilyet küldeni? Én is szeretnék egy tápőrt!!! (a halőröm mellé:)))
Az utánvét nekem is megfelelne.
Köszike:P -
Bagoly
senior tag
válasz
Don Vittorio #10 üzenetére
Ezzel tuti nem ''száll el'' az alaplap, vagy más (mármint táphalálkor)?
Pofátlanság 3000-ért adni egy túlfeszültségvédőt. (persze erről te nem tehetsz, de akkor is az. :D ) Mikorra tudnál szerezni? -
Don Vittorio
őstag
Már fáradok, és idézni sem tudok. (Most nem fogok varászlót játszani.)
Lehet, hogy mégis lesz tápőröm...
Már _VAN_ tápőröd. :-)
Szóval küldtem az előbb mailt, úgyhogy jó a holnap. Elméletileg délelőtt a Blaha környékén vagyok, ebédidőben Buda (Naphegy), délután a Várban, estefelé Dunakeszin.
Küldj SMS-t, amikor jössz! 06-209-377-167. -
Don Vittorio
őstag
-
Witlok
tag
válasz
Don Vittorio #3 üzenetére
Hello!
Én lennék az a valaki akinek megigérted utánvét a tápőrt - már nagyon várom!
Momentán holnap épp Pesten leszek, ha tudunk időpontot egyeztetni lehet, hogy el tudok ugrani érte (telefonszámomat a múltkori levélben megírtam).
Lehet, hogy mégis lesz tápőröm... :P -
Bagoly
senior tag
válasz
Don Vittorio #3 üzenetére
Mennyi egy ilyen, mert 3e-re már inkább ráteszek másik hármat azt ott az új táp.
-
Don Vittorio
őstag
Én már megigértem itt valakinek, hogy küldök egyet utánvéttel. (Mivel érdemben most vagyok itthon, azt gondolom, holnap fel is adom neki - remélem még nem késő.) Szóval a Sowah nevű nagykerben kapható. Ha nincs kontakt, gyűjtsétek össze a darabszámot, és megveszem egyszerre mindenkinek.
-
Bagoly
senior tag
Hallottam valami kütyüről amit a táp és az alaplap közé kell tenni és ugye így megakadályozza, hogy magával rántson mindent a táp, ha ''elszáll''. (na ez szép magyaros mondat volt, fáradtság rulez :D ) Ki látott már ilyet? Használható is, vagy csak valamiből kell élnie a boltosoknak is? Hol lehet kapni?
Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest