Hirdetés
Aktív témák
-
sárdna
csendes tag
Hahó!
Nekem is lehetne egy ilyet küldeni? Én is szeretnék egy tápőrt!!! (a halőröm mellé:)))
Az utánvét nekem is megfelelne.
Köszike:P -
Bagoly
senior tag
válasz
Don Vittorio #10 üzenetére
Ezzel tuti nem ''száll el'' az alaplap, vagy más (mármint táphalálkor)?
Pofátlanság 3000-ért adni egy túlfeszültségvédőt. (persze erről te nem tehetsz, de akkor is az. :D ) Mikorra tudnál szerezni? -
Don Vittorio
őstag
Már fáradok, és idézni sem tudok. (Most nem fogok varászlót játszani.)
Lehet, hogy mégis lesz tápőröm...
Már _VAN_ tápőröd. :-)
Szóval küldtem az előbb mailt, úgyhogy jó a holnap. Elméletileg délelőtt a Blaha környékén vagyok, ebédidőben Buda (Naphegy), délután a Várban, estefelé Dunakeszin.
Küldj SMS-t, amikor jössz! 06-209-377-167. -
Don Vittorio
őstag
-
Witlok
tag
válasz
Don Vittorio #3 üzenetére
Hello!
Én lennék az a valaki akinek megigérted utánvét a tápőrt - már nagyon várom!
Momentán holnap épp Pesten leszek, ha tudunk időpontot egyeztetni lehet, hogy el tudok ugrani érte (telefonszámomat a múltkori levélben megírtam).
Lehet, hogy mégis lesz tápőröm... :P -
Bagoly
senior tag
válasz
Don Vittorio #3 üzenetére
Mennyi egy ilyen, mert 3e-re már inkább ráteszek másik hármat azt ott az új táp.
-
Don Vittorio
őstag
Én már megigértem itt valakinek, hogy küldök egyet utánvéttel. (Mivel érdemben most vagyok itthon, azt gondolom, holnap fel is adom neki - remélem még nem késő.) Szóval a Sowah nevű nagykerben kapható. Ha nincs kontakt, gyűjtsétek össze a darabszámot, és megveszem egyszerre mindenkinek.
-
Bagoly
senior tag
Hallottam valami kütyüről amit a táp és az alaplap közé kell tenni és ugye így megakadályozza, hogy magával rántson mindent a táp, ha ''elszáll''. (na ez szép magyaros mondat volt, fáradtság rulez :D ) Ki látott már ilyet? Használható is, vagy csak valamiből kell élnie a boltosoknak is? Hol lehet kapni?
Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Yettel topik
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022