-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Szerintem csak összeszervezési gond lehet. Amikor az Epsilon készült még nem volt szó arról, hogy kikapcsolás közben meddig és mennyi feszt kell tartani a 12 voltos ágon. A 8800-as szériánál új ez a csipogó, ami a feszt és áramellátást jelzi/figyeli/akármi. Ha csak kikapcsoláskor csippan egyet, az szerintem nem vészes. Ha üzem közben szólal meg, az viszont már nem jó.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Csaba_20_
őstag
Nem is tudtam, hogy már a videokártya is képes csipogni. Minden esetre a ''power'' nem olyan dolog, hogy azt a táp magától adagolja valamilyen mennyiségben. Bekapcsoláskor egy csomót ad és kikapcsoláskor meg visszavesz. Tehát alapban az a mondat, hogy ''doesn't have enough power coming from the PSU when computer is turned off'' egy hatalmas hülyeség. A táp a felmerült fogyasztási igényeket a névleges tartományain belül minden esetben teljesíti.Olyan fordulhat elő, hogy a táp adott teljesítmény igényt nem tud kiszolgálni, de akkor bekapcsolnak a védelmei és kikapcsol a táp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...