- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
Csaba_20_
üzenetére
+adalék: a winyós teszteknél külön megemlítik, hogy mindegyik ugyan azon molexről kapta az 5 és 12 voltokat, ha másképp nem lehetséges egy átalakítón keresztül a korrekt eredmények végett. Nekem mint alapból szkeptikus egyénnek, helybő gyanus, valami fontos részletet nem tudunk, mégpedig a bűvös 3,3V kapcsolatban.

-
robyeger
addikt
Feladom, úgy néz ki egyetlen egy tesztlabor se vette a fáradságot, hogy lemérje a winyók melegedését 3.3V-al és anélkül vagy még nem tudom rendesen kezelni a google-t. Mind1, nekem már csak ilyen fura a gondolokodásom
úgy néz ki lesz alapanyag, szóval megcsinálom, megadom a winyómnak azt ami jár 
-
robyeger
addikt
Én azt vettem észre, amelyik Sata winyón van molexes tápcsati, az még nem tudja használni a 3,3V, hiába van rajta a sata power csati is(ezek a régebbiek). Amúgy az Impulzus szélesség modulált venti szabályzás(PWM)-ről is ez a véleményed, hiszen a DC ventik 12V redukciójánál se keletkezik egetverően nagy plussz hő
-
robyeger
addikt
Lehet hogy ez nem tartozik szervesen a topic témájához, de megköszönném ha bárki tudna adni ötletet vagy javaslatot
: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

úgy néz ki lesz alapanyag, szóval megcsinálom, megadom a winyómnak azt ami jár