Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
Csaba_20_ #152 üzenetére
+adalék: a winyós teszteknél külön megemlítik, hogy mindegyik ugyan azon molexről kapta az 5 és 12 voltokat, ha másképp nem lehetséges egy átalakítón keresztül a korrekt eredmények végett. Nekem mint alapból szkeptikus egyénnek, helybő gyanus, valami fontos részletet nem tudunk, mégpedig a bűvös 3,3V kapcsolatban.
-
robyeger
addikt
Feladom, úgy néz ki egyetlen egy tesztlabor se vette a fáradságot, hogy lemérje a winyók melegedését 3.3V-al és anélkül vagy még nem tudom rendesen kezelni a google-t. Mind1, nekem már csak ilyen fura a gondolokodásom
úgy néz ki lesz alapanyag, szóval megcsinálom, megadom a winyómnak azt ami jár
-
robyeger
addikt
Én azt vettem észre, amelyik Sata winyón van molexes tápcsati, az még nem tudja használni a 3,3V, hiába van rajta a sata power csati is(ezek a régebbiek). Amúgy az Impulzus szélesség modulált venti szabályzás(PWM)-ről is ez a véleményed, hiszen a DC ventik 12V redukciójánál se keletkezik egetverően nagy plussz hő
-
robyeger
addikt
Lehet hogy ez nem tartozik szervesen a topic témájához, de megköszönném ha bárki tudna adni ötletet vagy javaslatot
: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OpenWRT topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged