- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Micro Four Thirds
- Fujifilm X
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Tal2
tag
Na bekapcsoltam a tápot.
El kell mondanom, hogy ez egy Eurocase Q11-es ház, amit vettem.
Ez egy cseh gyár, akik számítógépházakat csinálnak.
Szuper a ház, nem ez az extracsicsa. Viszont a fő érv, hogy ezt vettem meg az volt, hogy LCD előlapos a ház 3 hőmérsékletérzékelő diódával, HDD, LAN, CD-ROM aktivitást is kijelez az lcd-n.
Van benne egy LOGIC 350W-os táp. Érdekes 3 pólusú extra csati jön ki belőle, ami az előlapi LCD kék háttérvilágításához kell. Ezért egyelőre nem akarom lecserélni. Viszont meg akartam hallgatni, hogy ki kell-e cserélnem a táp ventijét.
Vettem 2 db PAPST ventit iszonyatosan sok pénzért.
Végülis az apám gépét gyorsan szétkaptam, és rákötöttem a tápot. Így terhelve is lett.
Hát srácok, ez a tápventi halkabb, mint a PAPST, így egyelőre nem cserélem ki.
Köszönöm a segítségeteket, és majd jelentkezem, ha kész. Remélem tetszeni fog nektek is. Csak még kell 3-4 hét, mert sajna nincs időm, meg kell még egy két apróság.
Köszi mégegyszer!
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest