-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
malz
csendes tag
Megérkezett a mai napon a Jamicon KF1225H1HR-R ventilátor, tényleg csatlakozó nélkül és 2 szálas ventilátor volt. A régi ventiátort egyszerűen levágtam majd szinenként összeforrasztottam és elsőre szépen elindult. Átlagos használat mellett nem mondanám zajosnak nagyjából, mint az eredeti, hőmérsékletet nem mértem a tápon belül, de a kiáramló levegőt nem érzem melegnek. Köszönöm a segítséget és remélem minél hosszabb életű lesz a ventilátor!
-
malz
csendes tag
Most már minél többet olvasok annál kevésbé vagyok biztos abban, hogy melyiket kellene megvennem:
vagy
vagy az előbbi Enermax-ban gondolkodom mert ezeket könnyen be is lehetne szerezni.
-
malz
csendes tag
Átnéztem ha halkat és viszonylag jót akarok, akkor bent volt a felsoroltak között ez is:
Enermax Cluster Advance UCCLA12P, de totál hasonló hozzá ez, amit az előbb írtam Enermax T.B. Silence Manual. Nem tudom h indító teljesítményben jó lenne-e bele.Közben megnéztem nekem erre a típusra lenne inkább szükségem ebben nincs poti a fordulatra:
Enermax T.B. Silence PWM -
malz
csendes tag
válasz
#00983040 #2094 üzenetére
Lehet értetlen lesz a kérdés de mit értesz BB-s venti alatt?
Ilyenen gondolkodom 12 centisben igaz 3500 körül mozog az ára, de lehet hosszú távon kifizetődő lenne.
Enermax T.B. Silence Manual -
malz
csendes tag
Sziasztok!
Egy FSP Saga+ 400-as tápban szertnék ventilátort cserélni. Egy ilyen darab van bent:Mit tudtok ajánlani ami viszonlyag halk és olcsó is lesz vagy vegyek bele egy olyat ami eredetileg bent volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest