-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jobbacsabba
aktív tag
Szia!
Csak ötlet: szerintem a régi venti csatlakozóját vágd le és okosítsd fel a vezetékeket, hogy bele tudd dugni az új venti csatlakozójába. Szokott lenni olyan tápvezeték a ventikhez, ami a molexről veszi az áramot és ilyen 3-4 tűs csatlakozó lóg rajta. Az pont jó lenne oda.
Üdv,
Csaba -
jobbacsabba
aktív tag
"Nem! Alacsonyabb fordulaton kisebb a levegőszállítás!" Nem értem, ezt nem cáfolta senki.
Az állításom még mindig megállja a helyét.
"A fordulatszám növelésével egy ideig nő a szállítás de nő a turbolencia ami a zajosságot növeli mert a lapátok között övénylő levegő rezegteti a lapátokat."
Ezt sem értem. A fordulatszámmal nem emelkedik a légszállítás? Ha csak egy ideig, akkor mi értelme van a max. légszállításhoz tartozó fordulatnál gyorsabban pörgetni a ventit, hisz zajosabb, többet fogyaszt és nagyobb az igénybevétel? -
jobbacsabba
aktív tag
Ezt kicsit nem értem. Adott hűtés eléréséhez bizonyos mennyiségű levegőnek át kell mennie a tápon adott idő alatt. Minél nagyobb a légszállítás (persze ha a max. fordulatszámok közel azonosak), ezt annál alacsonyabb fordulaton hozza a ventilátor, tehát halkabb lesz. Akkormosthogyúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest