-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Az enyémben is ugyanilyen típusú ventilátor volt. A mostani amit raktam (korábbi hsz-emben leírtam a típust) bele halkabb, de olyan túl nagy különbség nincs. Nálam a szélzaj a jelentős. Viszont ennek szintén ugyanakkora a légszállítása, de alacsonyabb fordulaton.
Viszont azt vettem észre hogy amióta beszereltem, állandó fordulatszámon (1420 rpm) körül forog. A régi ventit viszont szabályozva volt. Néha felpörgött, néha lelassult. SpeedFan-al is próbáltam állítgatni a sebességét, de nem lehet.
Kérdés: Mitől lehet ez? Miért nem szabályozza ezt a ventit? És a speedfan-ban miért nem tudom kézzel szabályozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest