- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Hú, nagyon köszönöm a levezetést, még ha nem is teljesen értem.
Elég megtévesztő ez így, hiszen én mint laikus csak a megadott számokat tudom összehasonlítani. Bár az számomra is világos volt, hogy valószínűtlenül magasak az értékek, miközben egy direkt nyomásra tervezett ventilátor nem tud ennyit.
De ha ennél komolyabb tápokba is ez lett ajánlva, akkor gondoltam mit veszthetek (legrosszabb esetben lekapcsol, gondolom).
Szerencsére könnyű volt összedugni, csak le kellett szedni az eredeti csatlakozót mindenestül és a ventin lévő 3 lyukat kellett eltalálni a fogalalt 2 tüskéjéhez képest.Úgy veszem ki a szavaidból, hogy igen, elég lesz a P12.
Amúgy nagyon halk kis venti (felpörgésnél van némi motorhangja), játék közben is "hallhatatlan", miközben az eredetinek megjött a hangja és mivel elég halk a gép, így zavaró volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Noctua NF-F12 PWM venti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest