- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
ggbuffon1897 #2622 üzenetére
Valószínűleg a tiédben is Yate Loon D12SM-12 venti van, ami az évek során hajlamos a hangoskodásra. Érdemes cserélned.
-
evola
senior tag
válasz
ggbuffon1897 #2622 üzenetére
Lehet hogy koszos a tápod belseje. Én nemrég fújattam ki sűrített levegővel az enyémet.
Jó alaposan portalanítsd ki te is ha már úgyis szétszeded.
Nálam van porszűrő a Corsair ház alján alul, de mégis poros volt a tápom belseje.
kb 2-4000 ft-ból nagyon jó ventiket kapsz már egyébként..Noctua, Akasa, Be Quiet, Nanoxia stb a teljesség igénye nélkül nagyon jó ventiket kapsz már..
Esetleg arra figyelnék még, hogy a kiválasztott utód elinduljon minél kisebb feszültségen.
Gondolok itt az 5 voltra..
Sok újabb táp a legjobb tudásom szerint a teljesítmény függvényébe képes leszabályozni a venti teljesítményét akár nullás fordulatszámra is..
A tiédben egyébként 12cm-es venti van. A típusát azt nem találtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest