Hirdetés
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
anulu
félisten
Sziasztok!
Jelentkezett egy elég kellemetlen probléma, aminek az okáról fogalmam sincs, de a tápra gyanakszom :)
Inno3D GeForce4 Ti4200 (280/580-on hajtva) -40.72-es driverrel (soha nem volt vele semmi bajom)
30GB WD + 120GB WD SE
Hitachi GD2500 DVD-ROM
Mitsumi TE48X9 CD-RW
Mindez egy Chieftec házban, amiben van 4 db 8 centi levegőkeverő ventillátor, és egy PCI helyre szerelhető levegő kifújó.
És szerintem a lényeg: 400W-os Azona táp.
Szindróma: minden tökéletesen fut (és még gyorsan is :D), DE! Ha bármi mást futtattam előtte, és elindítom a 3DMark2001-et, akkor a high Poligon 1 fényforrásos tesztjénél lelövi a gépet. És mindíg ott. Nem értem, hogy mi a baja. Az ASUS A7V333-ammal nem volt ilyen baj, mondjuk, akkor még nem volt benne a 120-as winchester.
Én spec a tápra gyanakszom, de mondjuk, az is érdekes, hogy a BIOS-ban a feszültség értékek rendben vannak :( Mi lehet a baj? Segítsetek, légyszi!!!
Előre is köszi!
Aktív témák
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Nvidia Quadro FX570
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest