Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimpekve
tag
válasz
BigBadPlaYeR #3573 üzenetére
Kösz, valmi hasonlóra gondoltam én is.
-
belovary
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #3469 üzenetére
Nem is az árral van baj, főleg úgy, hogy fogalmam sincs mennyibe kerülhet
, csak azt gondoltam, hogy wifi-s a 70D, okostelefonról vezérelhető, meg ilyen extrák vannak, akkor a TL-t is tartalmazza tuti, csak én vagyok béna, hogy ezt kihozzam belőle.
Akkor egyáltalán milyet nézzek, mert egy sima távkioldó az nem megoldás gondolom. Most nézegetem, de nem igazán tudom melyik a jó irány.
KÖSZI! -
belovary
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #3458 üzenetére
Salzburg. Ennek a hegynek a lábánál lakom.
Igen, nem a legjobb helyről van, SŐT a melóhely felé menet félreálltam, és úgy próbálkoztam.
Csak gyakorlás jelleggel... Majd ha lesz amit már tényleg le kell lőni, mert annyira jó, ne bénázzak... -
belovary
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #3451 üzenetére
Oksa! Akkor megnyugodtam.
Bár a gyerkőcről kint még fotókat nem hiszem hogy mostanság fogok, mert még csak fél éves, igaz már most is örökmozgó...Igaz, kompakt géppel, de azzal is megbolondultam amire tudtam értékelhető képet készíteni az útlevélhez.
Jól van, akkor ez a kép azért nem a húzz a francba kategória, hanem a jól van látom nem reménytelen a jövő...
Remélem holnap tisztul itt az idő, és lesz időm egy picit kattintgatni. Brutális a hegy!
-
belovary
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #3449 üzenetére
Köszi! Ó az LR világában is elég kezdő vagyok.
PS, meg LR-t is próbálgatom. PS-t használtam már, de inkább mindig egyszerűbb progikkal oldottam meg a dolgaim.A torzítást a kerítés cölöpjeire érted? Mert nem voltak nagyon egyenesek...
Na most jobban megnéztem a képet, tényleg olyan mintha a kép közepe domborodna kifelé.
Túl közel álltam, igazad lehet. Sőt!A cél az lett volna, hogy sikerül az egyik cölöpre belőni a fókusztávot, és hogy elfogadható kép lesz vagy sem.
Éles lesz, vagy nem, ilyesmi...
Korábban lőttem egyet (jó párat) a fiamról, de nagyon zajos lett, meg olyan nem is tudom. Igaz, szar fény, magas ISO nem sok jóra vezet.Felmerült bennem, hogy nehogy a lencsével legyen valami, de szerintem egyenlőre a nem megfelelő használat inkább a gond.
Szóval igazából nem tudom ebből a képből kiderül vagy sem, mert azt az elemes tesztet eddig nem volt módom kipróbálni, meg a kinyomtatott teszteket sem tudtam még értékelhető módon megcsinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonis DMC-FZ150 bridge fényképezőgép
- GoPro Hero 12 + 2 db aksi + töltő + ND/PL szűrőkészlet
- Sandisk Extrem Pro Cfexpress 128Gb Type B kártya Cf express Újszerű Dobozos
- Panasonic DMC-LX15 Digitális fényképezőgép F1,4 2,8 LEICA DC 4K videó 20,1 MP LX15
- Smallrig Forewala W60 wireless vezeték nélküli mikrofon eladó