Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
sztem meg 16
legalábbis anno amikor én jártam még általános meg gimibe akkor még 16 volt tudtommal, onné emlékszem hogy volt pár oláh a suliban 15 évesen még mindig 6odikos volt , alig várta hogy betöltse a 16ot és dobbantson
mellesleg a diákhitel : nem olyan rossz dolog, én és rengeteg haverom élünk vele, statisztikai tény hogy nyugdíjkorhatár eléréséig te az összeget nem fizeted vissza az fixcsak ha valami nagyon nagyon pénzes melód van...én pl személy szerint azért vágtam bele mert ősök 18. szülinapomon kijelentették, nem kötelesek eltartani, fűtés, lakás, ennivaló, stb az természetes hogy biztosítják de ha bulizni akarok, ruházkodni illetve albérletezni, vagy egyéb azt biztosítsam én, én így kerültem bele ....nem hiszem higy hátrány érne mert legalább nem létminimumon szűkölködve töltöm egyetemi napjaim, ami később kifizetődő lehet, egyetemen ugyis a kapcsolatok kialakitása a lényeg, nem a tanulmány
és ha neadjisten egyik haver segit hozzájutni egy zsírosabb melóhoz akivel anno mittomén együtt nyaraltam diákhitelből, hát uramisten legyen
de amugy a 6% tényleg nem egetrengető összeg akármilyen fizunál, tekintve hogy a fiatalok többsége úgyis fizet emellett még rengeteg részletet, lakáshitel stb szóval sztem belefér, legfelebb a jövőben figyel arra az ember hogy semmit ne részletre vegyen, hanem spórol rá egy évet vagy mittomén
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest