Új hozzászólás Aktív témák

• tomazin

veterán

Szerencsére nem vagyunk szegény család,de:
    Ha bevezetnék,h félévente kelljen tandíjat fizetni akkor anyámék 2 gyereknek ezt ha zsíroskenyér lenne zsíroskenyérrel sem tudnák megoldani,emellé még koli meg kaja meg tudja a nyavaja mi.Az hogy dolgozzak: ebben a félévben tanítottam egy középsuliban heti 8 órát,ami nem sok,de emellett észrevehetően romlott a teljesítményem.So ez az út nagyon sokunknak azt jelentené,h ugrott,h valaha is sikerül parasztgyerek lévén feltörekednie(mert ugyi diplomával csak könnyebb).
    Ha utólag kell befizetni akkor meg fizetem ezt mondjuk havi 5k,akkor sokan fizetik a diákhitelt havi 5k és még emellé valami pecót is szeretnék az havi nagyonsokezer meg még nincs egy nyamvadt ágy se a lakás/házban..és azt veszem észre,h nem ettem és elment a fizum.
    Nem kell mindent egyszerre akarni,de 40 évésen talán már lesz házam berendezve most már jöhet a gyerek is,és akkor már nem tudok gyereket csinálni,mert belerokkantam a munkába,az idegbe,h meglegyenek az életfeltételei?

Mod: De ha választani kell akkor fizetem később diplomával,mint ne legyen diplomám...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák