- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Low Noise
senior tag
Próbalta valaki az RTX HDR-t? Én kipróbáltam, de semmi hatása nem volt a Rise of Tombraider-re, yuetube videón volt egy kis változás, de az is eleg erőtlen volt, Èn a Special K programot használom, ha játékot kell HDR esíteni, azzal tenyleg valódi HDR nek látszik a játék.
-
Reggie0
félisten
válasz
Acélfarkas #2 üzenetére
szerves vegyeszek ugy szamolnak, hogy 1,2,sok.
-
Dtomka
veterán
Nagyon jó hozzászólások
A fenti kommenteket überelni nem tudom, ezért nem biztos, hogy mérvadó lesz a véleményem.
Szerintem a hibák számától függ, mi a sok, 5 ből 4 javítás sok, de 1000-ből elenyésző. -
Low Noise
senior tag
válasz
Acélfarkas #2 üzenetére
Kínai piacon mondták nekem egyszer: "egy vagy sok? :-)
-
Egon
nagyúr
A "számos" szó jelentése a szótár szerint: sok, nagyszámú.
Azt pedig mindenki eldöntheti, hogy a felsorolt 4 azaz négy darab javításra alkalmazható-e ez a jelző...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A WHQL minősítésű, 551.61-es eszközillesztő a Nightingale-hez is kínál profilt.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest