Támogatja az NVIDIA Appot az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 551.61-es eszközillesztő a Nightingale-hez is kínál profilt.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 551.61-es meghajtót, amely a Nightingale című játékhoz kínál új profilt. Emellett ez az első olyan csomag, amely támogatja az NVIDIA App bétaverzióját.

Hirdetés

Az eszközillesztő számos hibajavítást is kínál, ezeket az alábbi felsorolás részletezi:

  • Megszűnik a Tom Clancy's Rainbow Six Siege (Vulkan) stabilitási problémája
  • Az RTX Video HDR funkció mostantól megfelelően fog működni egyedi HDR fényerő mellett, illetve a Chrome és Edge böngészőkben is javul a fekete minősége
  • A Freestyle szűrők beállítása ezentól elmenthető a játékokból való kilépés után
  • Sikerült orvosolni az Adobe Substance 3D stabilitási gondjait

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000, 4000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés