- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lézervágás, gravírozás
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi970307
tag
válasz python1 #10413 üzenetére
Ez is megtörtént, de sajnos az eredmény még mindig ugyanaz. Az elosztó egy APC PM5-GR.
Szerintem az erősítő kavarhat be, mert csak akkor jelentkezik a hiba, ha azon keresztül megy a kép. Viszont vannak érdekes dolgok, mert villanykapcsolásnál hallottam már sípoló hangot a csillártól, ha bekapcsol a fűtés keringető szivattyúja, akkor a lámpák egy nagyon rövid időre elsötétülnek (éppen, hogy csak egy pillanat).
Villanyszerelőkkel sincs jó tapasztalatom, általában mindig sikerült olyan munkát végezniük, ami miatt nem igazán bíznám rájuk az ilyen munkát. Esetleg van itt valaki villamosmérnök, vagy akár csak villamos hálózathoz nagyon komolyan értő, akinek esetleg ötlete lenne, hogy merre érdemes elindulni?
-
tibi970307
tag
Kipróbáltam, sajnos ugyanaz az eredmény, továbbra is elmegy a jel.
-
tibi970307
tag
válasz cinemazealot #10405 üzenetére
Változó, mert van, ami 2 méterre, de a hűtő pl több, mint 10 méter.
Próbáltam már több HDMI-vel. Jelenleg egy ebay-es dupla ferritmagos kábelt használok.
A minősége jó kérdés, de egy előző kábellel is ugyanez volt. Még teszek majd egy próbát az erősítő, TV közötti kábrl cserére.
Csak azt nem cseréltem még ki.[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne. hogy villanykapcsolásoknál, hűtő kompresszor bekapcsolásnál a TV-n a bemeneti jel megszűnik. Csak azt tapasztalom, hogy fekete a kép, utána pedig általában visszajön, de volt már olyan is, hogy újra kellett indítanom a forrást (notebook).
Azért sem egyszerű, mert úgy néz ki az összekötés, hogy egy házimozi erősítőbe megy be HDMI-n a jel (jelenleg egy notebook és egy STB) és az erősítő kimenetéből egy HDMI megy a TV-be.
Gondolom ez a feszültségletörés eredménye. A ház villanyhálózatával lenne gond? Egy szünetmentes táp megoldaná a problémát?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest