-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
PROTRON #22465 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire okos ez a cucc.
Nekem a regisztrált szerelő AC típust rakott be, amikor kerestem ezt a random leoldós hibát akkor vettem A osztályút, mert úgy olvastam , hogy jobb, meg mindenki mondta, hogy tuti bef*sott a FI relé és csak szimplán hibásan működik. Aztán az A osztályúval is ezt csinálta, akkor már sejtettem, h más a hiba viszont találtam véletlen fb marketplace-n ilyen Acti9-es SI osztályút 11k/db áron bontatnaul.
Valami maradék volt építkezésről talán, de tényleg novi csentók voltak én bontottam ki őket. Szóval most 3db ilyen van a házban 1db a fő táblánál, mert azt is kicseréltem 1db itt az ups utáni hálózaton, meg egy a kültéri világítás kinti elosztótáblájában. Persze nem ideális abból a szempontból, hogy egymás után vannak, szóval ha kültéren csinálok valamit akkor sorban leold mindhárom, most, hogy a világítás kör is az ups mögé került a héten. Ennek ellenére amikor még nem volt mögötte ups a nyár végén takarítottam a 2,5 méteres lámpaoszlopokat és teljesen abban a hitben voltam, hogy lenyomtam a fi relét mielőtt elkezdtem és áramatalanítottam a hálózatot és kivételesen a szokásomtól eltérőn nem ellenőriztem vissza magam. Mivel okosizzók így természetesen nem világított semmi. Fogtam takarítgattam aztán bele esett az egyik E27 foglalatba egy bogár amiért belenyúltam, hogy kipiszkáljam. Volt meglepetés...
2db volt a rendszerben egyik sem oldott le. Mondjuk nem tudom mennyi ment át rajtam lehet a 30mA -t nem érte el. Nem fájt meg nem zsibbadtam csak egy enyhe rázást éreztem elvettem a kezem és kész, lemásztam a létráról és lenyomtam a kört. 25W-os E27 foglalat egyébként. a lámpa alsó szegmensében van megkötve, sztem van vagy 0,5-ös vezeték ami felmegy a 3db izzóhoz az aljából. Én meg végig ástam az udvaron a 3x1,5-es tömör erőátviteli rézkábelt lépésálló gégecsőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest