- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- TCL LCD és LED TV-k
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
canniball #1831 üzenetére
Elég sok helyen reklámozzák úgy ezeket a cuccokat, mint "villámvédős" eszközök.
Nem hiszem, hogy pl. a belkin általi garanciák, amiket a 70-80.000 A-s áramtüskékre vállal egyes elosztók esetén, "kisebb kiugrásokra" utalnának
Egyébként már hagyom a fenébe, mert igazán jó védelemhez kb az egész falut át vezetékelni, nemcsak a ház kábelezését.Mindenkinek ez volt a végszava, hogy húzzak ki mindent
Ezzel csak egy bibi van, hogy a kihúzós módszer mondjuk 60 kilométerről nehezen megvalósítható, ha mondjuk verőfényes időben méssz el otthonról egész napra és utána tör ki ádáz vihar.
Azt meg nem várhatja el senki, hogy mindig mindent kihúzzak, ha kiteszem a lábam a házból
Hát ez van, szerintem azért veszek egyet, legalább minőségi elosztónak jó lesz és hátha nem kell "letesztelnem" soha sem. -
Traxx
őstag
válasz
canniball #1831 üzenetére
Amit én tudok, az az, hogy ezek a túlfeszvédős kütyük D osztályú villámvédelmet takarnak. És ez csak úgy ér valamit, ha az A, B, C is ki van építve. Az A, B-t tudtommal a szolgáltató építi ki, és a házon kívül van, tehát villanyoszlop és ilyesmi. A C-t passzolom
És igaz: apróbb kiugrások ellen védenek, ha jól tudom, olyan 1000 Joule energiával (típustól függően többel vagy kevesebbel) birkóznak meg. Egy villámban meg azért ennek a sokszorosa van...tehát ha az bejön a konnektorból, akkor agyő...Tehát marad a konnektorból kihúzós módszer.
Én is turkáltam, de lehet, hogy marhaságot is mondtam, majd a szakik megerősítenek, vagy lehurrognak
Új hozzászólás Aktív témák
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- JÉG!! EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest