Aktív témák
-
Handor
tag
Köszi a sok segítséget, az a helyzet, hogy nem tudom milyen oknál fogva de meghalt a videókártyám... gef 6600gt se szó se beszéd meghalt. Nem tudom mi törtétn... Ötlet? 35k-ból este most ki
-
Zull
senior tag
Átvitt értelemben is lehetséges hogy egy gép nem indul?
Amugy tuti hogy a BIOS halt meg, nekem kétszer halt meg ugyanilyen tünetekkel a deszkám, szoval tapasztalt vok ebben
Nemtom garis még a lap? Ha nem, akkor suck, próbálj meg egy BIOS chipet szerezni, ha a tied cserélhető fajta (az enyém az, csak a gari gyorsabb, mint BIOS-t szerezni) vagy kuka.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
KőkorSzaki #7 üzenetére
Igaz, csak egyrészt olyan soknak tünt. (Nem vagyok hozzászokva az ilyen magas szorzókhoz AMD-s révén.) Másrészt meg eleve, hogy fel volt tüntetve az aláírásában a freki, arra gondoltam, hogy tuning eredményt ír.
-
Gordon Sultz
csendes tag
Én is találkozam már hasonló géppel. De ha a mozgatások nem sikerülnek akkor a táp lesz a hibás és valszeg az egyik ágon nem jön le a cucc rendesen. Az előttem hozzászólók is jó dolgokat mondtak
)))
What kind of TÁP?[Szerkesztve]
-
szjoci
őstag
Üdv! Nekem akkor volt pont ugyanilyen jelenséggel dolgom amikor elcsesztem egy flashelést a 9600XT vidkarimon
-
Szab_576
csendes tag
Előfordul az ilyen...
Nemtudom, a gép csak pörög, és nem ad ki semilyen hangot a speaker akkor valószínű megtudod oldani a kábelezéssel, a fenti tippekel.
De ha nem válna be akkor CMOS átrak. Alapbeállítást vissza, és ha azsem segít, akkor jön az a kérdésem, hogy nem-e húztad a videókarid... -
Handor
tag
Sziasztok!
Az történt ma reggel, hogy próbáltam bekapcsolni a gépemet (most nem arról a gépről írok, a hiba továbbra is fennáll), és kb az történt, hogy nem történt semmi. A gép elkezdet felpörögni, az LCD monitor villogott, mintha a gép kikapcsolt állapotban lenne és én nem kapcsoltam volna ki. Felpörögtek a CD-ROM-ok és kb ennyi a történet. A monitoromon nem láttam semmit és a gép csak zúg. Ilyenkor mi a teendő? Ezt a kérdést hol kéne feltennem.
Köszi szépen előre is!
Ja és nem tuningoltam meg semmi ilyesmi!
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Facebook és Messenger
- VR topik
- Milyen autót vegyek?
- Honda topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest