- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
Próbálj meg frissíteni a legújabb Java-ra, ha esetleg nem az lenne fenn: Bővebben: link.
-
fradi81
veterán
pl most. Ment a chat.hu.(Javát használ) Elindítom a webkamerát, kikapcsolom, erre szétcsúszik a kép, Feladatkezelő-nagynehezen rámegyek a firefoxra, a memóriahasználata ekkor 110mega! és kilövöm, ekkor minden helyreáll. gatya
-
fradi81
veterán
Na a lényeg. Régebben Azureust használtam (java-s letöltő progi), majd egy idő után amikor pl bekapcsoltam a tv-progit, vagy filmlejátszást, bármit ami video, szétcsúszott a kép, procihasználat egekbe, jóesetbe ki tudtam lőni, ha láttam valamit a képen. Most újból elővettem az azureust és kb egy hét után megint előjött a hiba amikor valami videó lejátszás kezdődik, még úgy hogy az azureus nem is fut. Volt valakinek hasonló baja? Elég idegesítő kezdek megőrülni ebbe a sok resetelésbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest