Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Zámolyi sört lehet valamelyik boltban kapni a városban vagy csak sörözőkben szerezhető be?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Motion_Blur #36715 üzenetére
Mintha a Nyerges-Bognár kerékpárüzletben foglalkoznának használttal is.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
MunezXBK #36569 üzenetére
Nálam is meglett végül majd 3 hét csúszással és még elnézést se kértek. Meg mivel nem én adtam fel így nem is indíthattam keresést hanem a cégnek kellett írnom akiktől a bringát rendeltem hogy kerestessék az UPS-szel.
Még ha valami kisméretű 10 eurós csomag lett volna, de egy bedobozolt kerékpár azért nem olyan apróság...Erre tegnap az egyik céges oktatóanyagunkban látom: sikersztori az UPS-szel együttműködésünk. Jót nevettem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #36561 üzenetére
DPD, GLS, DHL eddig nekem is jó volt.
Ellenben a UPS-szel tavaly szívtam, 2500 eurós németből rendelt csomagomat elvesztették és 3 hét volt mire megkerült (addigra már írtam nekik, hívtam őket többször). Lehet abban a 3 hétben két szívinfarktust kihordtam lábon. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
hzsolee #36525 üzenetére
Shimanóból mindig egy számmal nagyobb kell mint utcai cipőből. És ez más márkáknál is előfordulhat, ezért mondtam hogy mérd le a belső talphosszt az a tuti.
Asszem nekem is 44-es az R107-es csukám pedig utcaiban 43-as cipőket hordok.Webshop: Rosebikes, Bike24, Bikediscount, Bikecomponents, Wiggle, Ribble, PlanetX, Merlincycles.
Rose-nak van magyar supportja ha ez számít tőlük rendeltem már egy párszor. Eddig a németektől meg angoloktól vettem bringás dolgokat, egy vagyont spóroltam már így. Még a outim is német webshopból van. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #36523 üzenetére
Belső talphosszt akartam írni csak már reflexből az ideális vázmérethez szükséges adatot írtam, bocsánat.
-
Napfénysüti
nagyúr
Már előre szólok: jövő májusban Székesfehérvárról indul a Giro 3. szakasza. Az már alighanem egy hétköznapra fog esni.
-
Napfénysüti
nagyúr
Apropó, ha már klíma szóba került: Fehérváron mely cégek ajánlottak akiknél venni is lehet lakásba klímát és fel is tudják szerelni?
Körülbelül mennyibe fáj most panel esetén a szerelés? -
-
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
forras2 #35519 üzenetére
GLS-sel nincs de nekem a UPS hagyta el egy csomagom (bringa Németországból). Egy csomót telefonáltam a supportnak hogy mi van de nem igazán tudták hogy hova tűnt. Aztán a feladó bringás cégnek kellett írnom hogy ők keressék meg a UPS-t és kérjenek egy keresést a csomagra. Meglett végül, de majd három hetet csúszott a szállítás én meg addig sík ideg voltam...
-
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok ajánlani a környéken jó szerelőt aki ért az automata váltókhoz? Egy 2002-ed Honda Civic váltóját kellene megnézni. -
Napfénysüti
nagyúr
Érdekel valakit új Xiaomi Mi Band 3 8000 Ft-ért?
Csak az akksija lett feltöltve. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #35129 üzenetére
Nyáron még vehettem új bringát de most már csak a gyerekre költhetünk.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
LamerGyuri #35117 üzenetére
Pont múlt héten jártam így. Szombaton láttam a trackben hogy hozták a csomagot de nem voltam otthon (wtf). Végülis az asszony nincs otthon egy 10 hetes gyerekkel szinte egész nap...
Sluszpoén: volt képe hétfőn a postásnak bedobni a szombati sikertelen kézbesítésről az értesítőt. -
Napfénysüti
nagyúr
Tavasszal, nyáron simán eltekerek bringával munkába. Ilyen időben meg ami most van kint akkor autóval megyek. Próbálok valami értelmes egyensúlyt tartani.
Mondjuk nálunk szerencsére a panelban van a szinten tároló a melós csótány gépet azt ott tartom mert úgyse féltem. Az outi meg pihen a lakásban ilyenkor de azzal melóba se járok. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
grizlisandor #34704 üzenetére
Pluto étterem
A hangulat elég retró de az ételeik fiomak és nem drágák.A másik a Kiskulacs étterem amit bátran ajánlok.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Motion_Blur #34695 üzenetére
De várj, most nézem a Mangó kozmetika FB oldalát és mintha az lenne ott hogy újra megnyitott.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Motion_Blur #34693 üzenetére
Mi is oda vittük és sajnálattal hallottuk hogy megszűnt.
Azóta a Szőrvarázsban (Sarló utca 12.) voltunk egyszer és ugy néz ki maradunk is ennél a helynél. Pont jövő héten megyünk újra.
-
Napfénysüti
nagyúr
Fehérváron hol lehet vietnámi balzsamot kapni?
-
Napfénysüti
nagyúr
Esetleg ha országútizik valaki: lenne egy eladó 3T Arx Pro stucnim amit kb 1 évig használtam:
1-1/8-ados villanyakhoz
120 mm hosszú
+- 6 fokos
31,8-as befogó
Tömege kb 140 gramm
Ilyen: [link] -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
LamerGyuri #34173 üzenetére
Évente egyszer ki lehet bírni.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Motion_Blur #34164 üzenetére
Köszi srácok!
Annyira nem vészes árak szerencsére. -
Napfénysüti
nagyúr
Minőségi autóüveg fóliást tudtok ajánlani?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Motion_Blur #34084 üzenetére
Igen a Mangó kozmetika volt, épp ma olvastam hogy bezárt pedig pont vinnénk a (Mango nevű) kutyánkat.
Szimpatikus volt a nő és a kutyusunk is szeretett odajárni. -
Napfénysüti
nagyúr
Megbízható kutyakozmetikust tud valaki ajánlani? Olyan érdekel csak ahol jól bánnak a kis kedvenccel. Sajnos ahova eddig jártunk abbahagyta Fehérváron.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Pancsermeste #34063 üzenetére
Én is ilyen 2,2 M-ós árra emlékeztem a Lancernél tavalyról. Mondjuk ez egy elég erős Ralliart kivitel. Viszont első autónak elég húzós lehet egy 240 pacis gép.
Fater anno már a 160 lovas Hondáért is furán nézett rám. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
hzsolee #33555 üzenetére
Ha alkatrész kell akkor a legjobbak a német és angol webshopok (bikediscount, rosebikes, wiggle, ribble, stb.), én már pár százezer forintot megspóroltam hogy a kerékpáron kívül kb mindent kintről rendeltem. Most is épp jön egy pedál meg pár dolog németből.
Sőt a következő bringám egyenesen németből lesz rendelve. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
f_sanyee #33362 üzenetére
Kerecsényi optikában vettem de a Zalka optika is foglalkozik Rudy-val. Arra készülj fel hogy ha dioptriás napszemüveg kell tőlük az nem lesz olcsó.
Viszont nagyon profi márka, nekik tényleg van mindenféle napszemüvegük. Nekem egy Tralyx van Impact X2 lencsével, nagyon frankó: [link]Azóra már van egy utcai Spinhawkom is ebből a márkából.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32824 üzenetére
Nem vagy ezzel egyedül én is nagyon vigyázok a cuccaimra mert saját pénzből vettem, megdolgoztam értük. Így meg figyelek rá hogy ne tegyek kárt semmiben.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Motion_Blur #32797 üzenetére
Úgy vetted meg hogy nem volt eredetvizsgán?
-
Napfénysüti
nagyúr
Újszerű Elite Qubo Power Fluid görgő eladó.
Gyártói link
Adok hozzá elsőkerék támaszt is.Irányár: 40.000 Ft
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Rambovits #31527 üzenetére
Nem árt néha tartani a követési távolságot...
Mi anno haverom Suzukijában szenvedő félként voltunk ilyen részesei: ahogy beérünk Seregélyes felől a körforgalomhoz (ahol régen az Opel szalon volt), ott ugye beszűkül a 2 sávos út 1-re. Na a mögöttünk jövő Opeles elbambult és belénk csúszott. szerencsére a vonóhorog megmentette még a kis Suzukit is de az Astrának rendesen szétcsapta a hűtőjét. -
Napfénysüti
nagyúr
Nem magamra utaltam pedig (nem tartozom bele).
De amúgy ennyire hihetetlen manapság az új autó? A Baleno azért nem egy világvége kategória. Eredetileg használtakat nézegettem: 2,2M körül kap az ember egy 7-8 éves alsóközepest. Na ehhez képest ez vadi újan bő 1M-val volt csak több.
Persze nem BMW, nem lehet villogni vele, nincs benne 300Le meg diófa berakás de nekem tökéletesen megfelel, nincsenek ilyen extra igényeim.Amúgy rengeteg új Vitarát meg egyéb autót látok az utakon pedig azok drágábbak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest