Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
Ez a "nagyon nem akart", ez nekem kicsit bántja a szemem.
Indulj ki abból, hogy vasárnap a többség a heti elmaradt ügyeit próbálja megoldani, (vagy éppen pihenni) és nem a gép előtt csapja el az idejét.
Másik: 15 órakor feldobod milyen alkatrészt szeretnél (még aznap), és másfél óra múlva már lényegtelen. Hát mit mondjak? -nem hagytál nekünk túl sok időt.(#23163) maláj "túlélte" ? mibe tudott a régi cpu és annak hűtője meghalni ?
Meg hát mi az a "normális" ?(#23172) Rawulf én ezt nem értem. Magyarázd el
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest