Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- SONY LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
akkor azoknál a honlapoknál elég nagy balhé lehet (mint készítésileg, mint biztonságilag...)
...és egy kis szösszenet a nyuszi alatt:
mai napon a forma1 ismétlését nézve kb. 4szer kerestek - nem bírom megérteni, hogy a rákba nem tudnak egyesek nyugton maradni. Haza kell vágni a rendszert, de adatmentés nulla, és akkor jönnek a hülyeségekkel:
- beraktam a mobilrack-be a hdd-t, de nem ismeri fel a gép, utánna átraktam master-re, de akkor meg a rendszerhdd tűnt el
minekután javasoltam nki, hogy kedhetné azzal, hogy megnéz, hogy mire kell jumperelni a mobilrákba a hádédét, uttá felhívott megint
- most bekötöttem mobilrack nélkül, el is indul a gép, fel is ismeri a windows, de mindenáron formázni akarja, azt mondja, hogy nincs rajt semmi.
elkezdem neki magyarázni, hogy valószínüleg logikailag sérült a hdd, elszállt a partíció, kérdezze meg az ismerősét (mivel még a hdd sem az övé), hogy mennyire fontosak neki az adatok, mennyit szán a visszamentésükre
no ekkor derült ki, hogy a hdd-ről egyik pillanatról a másikra tűnt el a rendszer - jaaa! akkor kellene egy hdd tesztet futtatni, erre a válasz:
- akkor elkezdem az xp-t telepíteni, és ha a szokottnál lassabban formáz, akkor kuka?
(na kb. itt lett elegem, mert ekkor kezdődtek a kerékcserék, és inkább arra figyeltem)
ja! vagy esetleg egy hdd teszt?
- inkább formázok....
még pár percig kérdezgetett okosat, majd végre leraktaa két hívása között volt még egy-két idióta telefonom, de azok arra sem érdemesek, hogy leírjam őket - vagy szebben fogalmazva nemnagyon emléxem rá, csak arra, hogy akkor volt egy-két szép előzés a futamon

...és még reggel tök jól éreztem magam, hogy 2. napja nem keresett egy idióta sem telefonon!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest