Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
alaplap visszajött, kicserélték, proci nincs továbbra sem
Egyébként az egy dolog, hogy mit ír elő a fogy.véd. törvény, de ha megszakadok sem tudom kicserélni. Az ügyfélnek meg nem tudum a pénzt visszafizetni, max akkor, ha az egész konfigot visszaveszem. Ebben az esetben, sulinetről lévén szó, reviziót kell készíteni, és mivel valsz. jó kedvem lesz amikor a 1,5 éves gépet kicserélem, még aznap lejelentem az Apeh-nak, hogy én biza visszafizettem az ügyfélnek a vételárat, ő meg majd vagy jelenti, hogy visszaadja a visszaigényelt összeget vagy jól megvágják...A fagyogatós géphez:
deszkában sem megy, sőt ma kicseréltem az alaplapot, procit, memóriát és tápot egyszerre, akkor is elhalt...holnap talán a kollégák csinálnak rajt még1 bios frissítést, mert azóta jött ki új bios sw... -
biga
őstag
"Ja, a helyi garszervízbe meg nem viheti be a gépet, mert XP van rajta. És ha a gép oldalán nincs matrica, ott át sem veszik! No comment."
Mi az, hogy át sem veszik? Ez hülyeség. Semmi alapja nincs, okuk meg főleg nem. Közük ehhez meg még kevesebb... No de ha nem kell neki a munka, akkor fizetnek más szervíznek.
-
Dzoli
tag
"S939 alaplap és/vagy proci a hibás. Alkatrész hiányában még be sem tudtuk vizsgálni."
Nem bántásból, de egy szervíznek azért illene teszt alkatrészeket tartania. Mondjuk nem Socket 370-re gondoltam, de én pl. simán megmondom, hogy melyik alkatrész hibás,mert van hozzá mindenem."helyszíni garancia, hívja fel a szervízt, pár napon belül elviszik tőle (háztól) a gépet"
Tőled is elvitte volna a futár, csak 1 telefonba került volna. Igaz lehet, hogy a bontott gépház miatt hozzá sem nyúl a szervíz, de az már nem a te bajod, te így vetted át.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest