Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

net84
őstag
én megtapasztaltam, hogyha egy nagyobbacska kft ellen küldöm őket, akkor a kezdeti segítőkészségből késöbb vállvonogatás lesz

valahogy azaz érzésem, hogy megvan az a kör, akikkkel szemben nem akarnak igazán nagyon fellépni és annak ellenére, hogy 100%-ban jogilag alátámasztva is igazam van, a fogyvédes a kivizsgálás után már csak a vállát vonogatta, meg mondogatta, hogy ő már nem tud semmit tenni, megérti a problémámat, de ezt már csak bírói peres úton tudom rendezni... (nem számítástechnikai volt, csak kicsit fura, hogy míg a kiskereket piszkálgatják, addig egy másik szakterülettel, ahol esetlegesen nagyobbacska cégek vannak, azokat nem szeretik megpiszkálni)
Eddig sem voltam nagy véleménnyel róluk, de most már egyáltalán nem érdekelnek, és ezek után megoldok minent én magamnak.
Tehát: nappal is ''rémisztő'', ''kétajtós szekrény'' méretű alvállalkozókat keresek alkalmi munkára...bérezés jutalékos formában
 - najó! viccet félre, megoldom magam 

Új hozzászólás Aktív témák
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
 - HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
 - LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- najó! viccet félre, megoldom magam