- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
válasz
cbmfan #19700 üzenetére
4CF4-nek minek ennyire örülni?
Múlt héten benézett hozzánk egy igazi oldschool hantamester. AGP-s kártyát keresett, de az nem volt. Szerencsére.
Aztán elkezdte oszatni az észt, hogy neki nemtomhányszázezres gépe van, csak az alaplap 100e volt USA-ból hozva! meg a procik darabja! 90e. Aztán eladta egy ismerősének 400e-ért. Ő még bővítette is. Aztán amikor megszorult az ismerős anyagilag, akkor 80e-ért vette vissza tőle, mert ő olyan profi.
Professzionális egere van, olyan, amiben processzor van! Harmincvalahányezerért vette használtan, mert nem hülye hogy sok pénzt adjon ki új cuccért. Amúgy újonann 72e lett volna az egér. Én szerelgettem egy notit hátul, és kb. ennél a pontnál mentem ki az eladótérbe, hogy bocs de a kollégát ne tartsa fel, mert 1 órán belül el kell készülnie a géppel amit épp csinál. De nem bír elmenni. Egy percig csendben volt, aztán még van 10 percig nyomatta a hülyeséget. Épp újra ki akartam menni elkezdeni sztorizni, hogy reggel sajnos beletolattam a Porsche-val a Bentley-be, így aztán az Aventadorral kellett bejönnöm ebben a bazi nagy hóban. De addigra meg kikotródott. Persze utána átment a szembeboltba (tserrofhoz). Őt olyan mélyen érintette az ügy, hogy amikor elmentünk ebédelni, muszáj volt innia egy szíverősítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Bittorrent topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 5 Slim Digital + Vertical Stand Garancia: 1,5 év
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest