Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
válasz
cbmfan #19700 üzenetére
4CF4-nek minek ennyire örülni?
Múlt héten benézett hozzánk egy igazi oldschool hantamester. AGP-s kártyát keresett, de az nem volt. Szerencsére.
Aztán elkezdte oszatni az észt, hogy neki nemtomhányszázezres gépe van, csak az alaplap 100e volt USA-ból hozva! meg a procik darabja! 90e. Aztán eladta egy ismerősének 400e-ért. Ő még bővítette is. Aztán amikor megszorult az ismerős anyagilag, akkor 80e-ért vette vissza tőle, mert ő olyan profi.
Professzionális egere van, olyan, amiben processzor van! Harmincvalahányezerért vette használtan, mert nem hülye hogy sok pénzt adjon ki új cuccért. Amúgy újonann 72e lett volna az egér. Én szerelgettem egy notit hátul, és kb. ennél a pontnál mentem ki az eladótérbe, hogy bocs de a kollégát ne tartsa fel, mert 1 órán belül el kell készülnie a géppel amit épp csinál. De nem bír elmenni. Egy percig csendben volt, aztán még van 10 percig nyomatta a hülyeséget. Épp újra ki akartam menni elkezdeni sztorizni, hogy reggel sajnos beletolattam a Porsche-val a Bentley-be, így aztán az Aventadorral kellett bejönnöm ebben a bazi nagy hóban. De addigra meg kikotródott. Persze utána átment a szembeboltba (tserrofhoz). Őt olyan mélyen érintette az ügy, hogy amikor elmentünk ebédelni, muszáj volt innia egy szíverősítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen egeret válasszak?
- Linux haladóknak
- Formula-1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 14400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3600MHz
- GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 12400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3600MHz
- Samsung Galaxy S23 Fehér 128 GB Újszerű
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest