Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
Új hozzászólás Aktív témák
-
agostonl
tag
A te problémádat a távirányító szoftvere okozza, ami a régi módon állítja le a számítógépet, ami minden esetben AT-s módon lövi a gépet.
Nem ismerem a szoftvert, de ha esetleg lehet egyedi funkciókat rendelni a távnyitó gombjaihoz, akkor az alábbi paranccsal lelőheted a gépet:C:\WINDOWS\System32\rundll.exe user.exe,ExitWindows
Én saját távirányítót csináltam, amihez a WinLirc és az uIce progi fut. Mivel ezek univerzális cuccok, ott pl. be lehetett állítani. -
urs
csendes tag
ok bocsi

-
urs
csendes tag
Ja ezeket már nézegettem... de nem találtam erre a kérdésre választ....

-
Batman
őstag
Itt szemezgessél vannak hasonlo topicok.
Bővebben: link -
urs
csendes tag
Ja... és arról nem is álmodom, hogy távirányítóval be lehessen kapcsolni...
Mert akkor szerintem nem aktív a távirányító érzékelője.... de ha ebben tudnátok segíteni, annak is örülnék...
-
urs
csendes tag
Hali!
Vettem 1 leadtek DiV2000-es Tv tunner kártyát, van hozzá távirányító is.
Az a gond, ha a távirányítóval kikapcsolom a gépet, akkor kilép a windows (XP) és megjelenik egy képernyő, hogy ''Most már kikapcsolhatja a számítógépet.
Ez elég gáz szerintem, mert pont azért vettem távirányítósat, hogy ne kelljen felállni a géphez...
, de így mindenképp oda kell menni és megnyomni a gombot... Pedig amikor a windows kapcsol ki akkor nem kell... 
A biosban beállítottam, hogy engedélyezem, hogy más programok indíthassák a gépet... de ez sem segített
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest