- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
King Unique #5 üzenetére
Nyiss egy offtopikot a lokálban erre a célra, ha kibeszélni szeretnéd a témát!
-
King Unique
titán
Jó, értem én,magam is aktívan látogatom őket,de ott többnyire ajánlások,tesztek vannak csak,nem az,h hol vegyük,bár igaz meg lehet kérdezni,válaszolnak is általában,v nem,de ha igen azért nem olyan bőven,meg nem multikat belevonva. Ezért lenne jó egy ilyen gyűjtőtopic is,ami konkrétan ezt a bev.központos dolgot is taglalná,hasznos infókkal.
De,ha annyira felesleges,zárjátok,ezen most nem fogunk összeveszni,csak kiváncsi lettem volna hsz-okra,meg talán más is!
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #3 üzenetére
Ha kifejezetten merevlemez, akkor Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!) vagy Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
DVD-nek is van topicja: DVD lemez tapasztalatok
Ezekben meg lehet kérdezni, hogy mit érdemes venni és azt is, hogy hol.
Beszélgetős topicot meg egyébként sem nyitunk szakmai részbe.
-
King Unique
titán
Nem kifejezetten (csak) az ajánlott,feketelistás vásárlási helyekre gondoltam,(a 2 linkelt topicban inkább a webshopokat taglalják jobban),hanem a bevásálóközpontok ilyen téren való egyre erőteljesebb terjeszkedésére,ami nem jelenti azt,h feketelistás hely lenne,mert pl ALDI Tevion,Medion külső hdd cuccai 3 év garival azért nem rosszak,igaz nem is a legjobbak.
Biztosan van néhányunknak ilyen téren tapasztalata,amit itt HDD-SSD-ODD forumon belül megosztana,jobban szem előtt lenne,nem kéne eldugodtabb helyeken keresni.
Ha meg annyira OFF,v nem felel meg a követelményeknek,v.felesleges a topic,mit mondjak rá,zárjátok,ha annyira akarjátok,de szerintem azért annyira nem értelmetlen és lenne rá talán némi igény.
-
Воланд
titán
válasz
King Unique #1 üzenetére
-
King Unique
titán
Üdv Fórumtársak!
Azzal a céllal nyitottam-e topicot,h a manapság oly divatos szórakoztatóelektronikai - számítástechnikai cikkek tömkelegét, a bevásárló központok is már egyre jobban szakosodnak ezen termékek forgalmazására,de vajon mégis, hol érdemesebb megvenni,.hol bővebb,minőségibb az árukészlet?
Mondjuk a pendriveok után ma egyre divatosabb külső hdd-t akarunk venni,a hétvégi bevásárlás alkalmával bonyolítsuk le egy füst alatt ezt is pl.az ALDI-ban,v inkább kedvenc számtechüzletünkben válasszunk a bővebb kínalatból,hallhassunk érveket-ellenérveket hozzáértő eladóktól egyik-másik termék mellet? Vagy a "híresen" olcsó
Media Marktban tényleg kedvezőbben megvehetünk mindent?
CD,DVD lemezeket vásárolnánk,TESCO-ban vegyük,netén a saját márkanevükkel fémjelzett DVD vegyük,mert az olcsó és még tán jó is,v inkább számtechboltban,MM-ben Verbatimot?
Netán szlovák webshopból rendeljünk sokkal kedvezőbb árakon,sokkal nagyobb termékválasztékból?De még sorolhatnánk,pl LCD,LED TV-t,lejátszót,digitális fényképezőt hol érdemesebb beszerezni vajon,TESCO-ban,v van más jobb alternatíva?
Várom azon egyének hozzászólását akik már vásároltak egyik-másik helyen,mennyire voltak elégedettek a termékválasztékkal,árakkal,esetleg utána bosszúsak voltak-e,h miért nem XY helyen vásároltam inkább,mert ott olcsóbb,nagyobb a választék,több gari van rá,ill.hozzáértőbb eladók vannak stb! Vannak-e különösen ajánlott,messze kerülendő beszerzési helyek egyes termékekre?
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Tesla topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest