- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
kgb
tag
a gyoker konyvtarat nem biztos de a tobbit tudod torolni szerintem.
nem befolyasolja a mukodest.
Azt a system restore-t kapcsold ki -
L4Me
csendes tag
Sipi, S.p.A: én winxp-t használok... simán engedi törölni (pár gépen már megtettem) és higyjétek el, hogy nem lesz semmi baj (azért a felelősséget nem vállalom!;) sőt még a recycled könyvtárat is nyugodtan törölhetitek... ez a pár könyvtár különösen egy bizonyos ''dension'' nevű csoda tulajdonosainak jelent gondot, akiket zavar, hogy ott figyel egy ilyen mappa.. :)
-
S.p.A
tag
Szerintem a ''restore'' volt a korábbi picipuha rendszer(vagyis..., de mindegy) változatoknál a neve és ebben a csillivilli-mindenszászorgyorsabbanfut-deazértmegeszekegycsomomemóriát-
ésakkormégnemisvoltszóarrólmiketküldözgetekavilághálónát változatban már emígy hívják (lehet,hogy a 2k óta, ez nem biztos). Ha minden igaz vannak benne alkönyvtárok, ezek közül a legutolsót tuti nem lehet (értsd nem engedi) letörölni, a többit meg igen(de nem biztos, hogy javallott). Meg lehet valahol (rendszereszközök?) nézni, hogy mikor készültek ezek a biztonsági másolatok (kicsi ablak baloldalon naptár, lehet lapozgatni) és újat is lehet létrehozni. -
L4Me
csendes tag
..miért van olyan érzésem, hogy ti a _RESTORE könyvtárral keveritek? mert szerintem a kettő nem ugyanaz! javítsatok ki, ha tévednék.. ;)
törölni nyugodtan lehet, én is le szoktam, mégsincs semmi baj ;)
egyébként ennek a visszaállításos funkciónak sok hasznát nem veszem, bár párszor már próbáltam használni (mindig valami olyat válaszolt, hogy nem történt változás, stbstb... közben behalt egész windows;) -
Plumpy
aktív tag
Á semmi. Végülis nincs olyan hiba, amit egy win reinstall meg ne oldana... :-)
-
Gri
tag
Sztem igen. Mi baj lehet? ;]
-
Plumpy
aktív tag
Hali! A kérdés annyi: Mi az isten van ebben a mappában? Nekem ez 2,01 GB jelenleg, amit másra is tudnék használni... Egy halom olyan ojan dolog van benne, amit már letöröltem egyszer. Innen viszont nem merem tötölni, mert mégiscsak a windows egyik rejtett mappája... Törölhetem?
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest