- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Aktív témák
-
kgb
tag
a gyoker konyvtarat nem biztos de a tobbit tudod torolni szerintem.
nem befolyasolja a mukodest.
Azt a system restore-t kapcsold ki -
L4Me
csendes tag
Sipi, S.p.A: én winxp-t használok... simán engedi törölni (pár gépen már megtettem) és higyjétek el, hogy nem lesz semmi baj (azért a felelősséget nem vállalom!;) sőt még a recycled könyvtárat is nyugodtan törölhetitek... ez a pár könyvtár különösen egy bizonyos ''dension'' nevű csoda tulajdonosainak jelent gondot, akiket zavar, hogy ott figyel egy ilyen mappa.. :)
-
S.p.A
tag
Szerintem a ''restore'' volt a korábbi picipuha rendszer(vagyis..., de mindegy) változatoknál a neve és ebben a csillivilli-mindenszászorgyorsabbanfut-deazértmegeszekegycsomomemóriát-
ésakkormégnemisvoltszóarrólmiketküldözgetekavilághálónát változatban már emígy hívják (lehet,hogy a 2k óta, ez nem biztos). Ha minden igaz vannak benne alkönyvtárok, ezek közül a legutolsót tuti nem lehet (értsd nem engedi) letörölni, a többit meg igen(de nem biztos, hogy javallott). Meg lehet valahol (rendszereszközök?) nézni, hogy mikor készültek ezek a biztonsági másolatok (kicsi ablak baloldalon naptár, lehet lapozgatni) és újat is lehet létrehozni. -
L4Me
csendes tag
..miért van olyan érzésem, hogy ti a _RESTORE könyvtárral keveritek? mert szerintem a kettő nem ugyanaz! javítsatok ki, ha tévednék.. ;)
törölni nyugodtan lehet, én is le szoktam, mégsincs semmi baj ;)
egyébként ennek a visszaállításos funkciónak sok hasznát nem veszem, bár párszor már próbáltam használni (mindig valami olyat válaszolt, hogy nem történt változás, stbstb... közben behalt egész windows;) -
Plumpy
aktív tag
Á semmi. Végülis nincs olyan hiba, amit egy win reinstall meg ne oldana... :-)
-
Gri
tag
Sztem igen. Mi baj lehet? ;]
-
Plumpy
aktív tag
Hali! A kérdés annyi: Mi az isten van ebben a mappában? Nekem ez 2,01 GB jelenleg, amit másra is tudnék használni... Egy halom olyan ojan dolog van benne, amit már letöröltem egyszer. Innen viszont nem merem tötölni, mert mégiscsak a windows egyik rejtett mappája... Törölhetem?
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest