Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Synology routerek
RT6600ax (2022) / MR2200ac (2018) / RT2600ac (2017) / RT1900ac (2015)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezen kívül én nem vettem észre semmi új problémát (saját részről), az meg egyénfüggő, hogy a tűzfal találatok kijelzése mennyire fontos. Mint eredetileg is írtam, ha a jelzett hibajavítások nem érintenek, akkor érdemes lehet megvárni amíg az SRM-ben jelez az automatikus frissítés.
-
-
Teljesen jó az RT2600ac ehhez, és így lenne a leggazdaságosabb. Nálam is így van megoldva, számomra egy külön NAS az felesleges lenne. Ugyanakkor az USB 3.0-ás HUB-okkal általában az gond, hogy nem jó az árnyékolásuk. Próbálkoztam anno én is vele, de mellette gyakorlatilag teljesen lehalt a 2,4 GHz-es Wi-Fi. Illetve mikor bebugyoláltam alaposan alufóliába, akkor jó lett. Csak igen hülyén nézett úgy ki.
Ezért szerintem célszerűbb lenne egyetlen, 2,5"-es vinyóban gondolkozni, időnkénti mentéssel. Lehetőleg natív, ext4 fájlrendszert használva. -
Az Apple termékét nem ismerem, de ha a behatárolt keretek közötti maximális teljesítménnyel üzemel, akkor a Synology sem fog többet nyújtani (különben nem lehetne kereskedelmi forgalomban kapni). Annyi előnye talán van, hogy az antennái szabadon mozgathatóak (vagy akár cserélhetőek is), így esetlegesen a MIMO kárára jobban lefedhető a lakás/ház.
Az 5 GHz-es jelet jelentősen csökkentik a falak, de a levegő páratartalma is negatív hatással van rá. A 2,4-es rádióval ilyen téren kicsit jobb a helyzet, de távolodva a sebesség akkor is jelentősen csökken.
Hogy mégis jobb lenne-e a helyzet a lefedettség kapcsán, az sajnos csak a gyakorlatban dőlhetne el. Annyi viszont biztos, hogy maga a router az igen megbízható és stabil.
Az elérhető átviteli teljesítmény is többtényezős, sajnos az általad említett 3-4 MB/s így önmagába nem mond semmit, nem összevethető (mi a közeg, protokoll és honnan hová másolsz?). Azt sem tudom megígérni, hogy ez az egyetlen router elégséges lehetne számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest