- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- CES 2025: hosszabb kábeleket tesz lehetővé a DisplayPort 2.1b
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
teisfiamblue
csendes tag
válasz Mezga Aladár #4091 üzenetére
Köszi a választ.
Lehúztam, csak üresen van rákötve a routerre. A power led villog folyamatosan, és továbbra sem található.
(A winyót amúgy kipróbáltam a routerre is rá lehet kötni az látja, a TV-re is az is és persze a PC is. )Olyan autós vagyok, aki az autót nem szerelni, csak vezetni szeretné.
-
teisfiamblue
csendes tag
Sziasztok
Synology USB station 2-t használok már kb. egy éve. Tegnap észleltem, hogy nem látom az összes mappát/film fájlt dlna-n keresztül, sem TV-n, sem android mobilon. (Eddig működött természetesen)
Próbáltam adatbázis frissítést, amin dolgozott is egy ideig, de aztán egyszer csak eltűnt az egész station és most a synology assistant-tal nem is találom.
Próbáltam áramtalanítani, majd újra be, próbáltam ugyanezt a routerrel, próbáltam resetelni, de semmi. A routerben A DHCP client listában látszik az USBstation2, de az assistant azt mondja nem található synology szerver a helyi hálózatban. Kirpóbáltam kikapcsoltam a tűzfalat (router, windows) de semmi. A power led villog, a lan világít, az usb villog. Elvileg ez azt jelenti, hogy bootol, csak éppen az a baj, hogy ez van folyamatosan és sehogy nem érem el. Ha valakinek van ötlete azon kívül, hogy bekrepált, akkor örömmel hallgatom.Köszi előre is.
Olyan autós vagyok, aki az autót nem szerelni, csak vezetni szeretné.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Path of Exile 2
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- leslieke farmerzsebe
- Path of Exile (ARPG)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge vezeték nélküli kontroller - újszerű, hibátlan, sosem használt
- Thrustmaster kormány pedállal és cockpittel!
- Green Cell Asus R510C R510L R556L X550C X550L töltő ÚJ
- Ritkaság! Xiaomi 13T Pro 16Gb 1TB 120Wtöltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest