Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
Sziasztok! Ds118-at vettem. Torrentre, mentésre, meg hogy elérjek dolgokat róla. Van-e vmi amit érdes még megtennem, biztonság szempontból. Illetve szeretnék thunderbird leveleket oda menteni, és ezeket bárhonnan elérjem. Ezt hogy tudom kivitelezni.
köszönöm szépen. Ez az 1. NAS-om. Bocsi h alap kérdés[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Köszönöm Sanyi.mTs és cigam.
Most minden be van állítva, amit szerettem volna , a routerem DDNS segítségével elérek mindent, és portokat állítottam be. Most ki is kapcsoltam a quickconnect és DDNS-t a NAS-ban. Így igye nem kell.
Még egynlőre 3 dolgot szeretnék megoldani, ha lehet.
1. Thunderbird levelező régebbi leveleit ezen tárolni, és bárhol vagyok tudjak keresni. Pl 2017-es mappt hoznék létre és ez legyen elérhető a thunderbird-ben. Ez lehet nem is ide tartozik hanem másik topikba
2. Download Station BT-kereséséhez hozzáadni az ncore.pro-t
3. illetve ezt a tanusítvány dolgot nem értem még, hogy hogy is kell. Van ehhez is egyszerű leírás?
Köszönöm szépen -
HARDVERAPRÓD
válasz zsamiatt #77959 üzenetére
Nem vagyok az 😀. De nehogy vita legyen már miattam.
köszönöm mindenkinek aki válaszolt.
Esetleg ezekre vmi javaslat?
Még egynlőre 3 dolgot szeretnék megoldani, ha lehet.
1. Thunderbird levelező régebbi leveleit ezen tárolni, és bárhol vagyok tudjak keresni. Pl 2017-es mappát hoznék létre és ez legyen elérhető a thunderbird-ben bárhol. Ez lehet nem is ide tartozik hanem másik topikba
2. Download Station BT-kereséséhez hozzáadni az ncore.pro-t
3. illetve ezt a tanusítvány dolgot nem értem még, hogy hogy is kell. Van ehhez is egyszerű leírás?
Köszönöm szépen -
HARDVERAPRÓD
Sziasztok még mindig küzdök 2 dologgal:
- Download Station BT-kereséséhez hozzáadni az ncore.pro-t (ez annyira nem fontos)
- illetve ezt a tanusítvány dolgot nem értem még, hogy hogy is kell.
Itt a helyzet, hogy a routerem DDNS szolgáltatásával érek el mindent, (mikrotik) de mindig tanusítványt kér, sőt amíg nem erősítem meg hogy továbblépek a NAS-omra (Kaspersky a vírusvédelem), addig nem tudok belépni SMB-n keresztül sem. amint ez megvan, hogy atanúsítványt elfogadom/engedélyezem hibátéan minden.Mit tegyek hogy ezzel ne legyen gond?
Köszönöm szépen
-
HARDVERAPRÓD
Sziasztok!
Olyan NAS-t keresek, amin van HDMI kimenet és médealejátszóként is tudom használni, azaz amit rá/letöltök filmet, azt tudjam nézni is a rákötött TV-n HDMI-n keresztül. Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E560 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest