Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- reMarkable - paper tablet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Olyan NAS-t keresek, amin van HDMI kimenet és médealejátszóként is tudom használni, azaz amit rá/letöltök filmet, azt tudjam nézni is a rákötött TV-n HDMI-n keresztül. Köszönöm a segítséget. -
Sziasztok még mindig küzdök 2 dologgal:
- Download Station BT-kereséséhez hozzáadni az ncore.pro-t (ez annyira nem fontos)
- illetve ezt a tanusítvány dolgot nem értem még, hogy hogy is kell.
Itt a helyzet, hogy a routerem DDNS szolgáltatásával érek el mindent, (mikrotik) de mindig tanusítványt kér, sőt amíg nem erősítem meg hogy továbblépek a NAS-omra (Kaspersky a vírusvédelem), addig nem tudok belépni SMB-n keresztül sem. amint ez megvan, hogy atanúsítványt elfogadom/engedélyezem hibátéan minden.Mit tegyek hogy ezzel ne legyen gond?
Köszönöm szépen
-
válasz
zsamiatt #77959 üzenetére
Nem vagyok az 😀. De nehogy vita legyen már miattam.
köszönöm mindenkinek aki válaszolt.
Esetleg ezekre vmi javaslat?
Még egynlőre 3 dolgot szeretnék megoldani, ha lehet.
1. Thunderbird levelező régebbi leveleit ezen tárolni, és bárhol vagyok tudjak keresni. Pl 2017-es mappát hoznék létre és ez legyen elérhető a thunderbird-ben bárhol. Ez lehet nem is ide tartozik hanem másik topikba
2. Download Station BT-kereséséhez hozzáadni az ncore.pro-t
3. illetve ezt a tanusítvány dolgot nem értem még, hogy hogy is kell. Van ehhez is egyszerű leírás?
Köszönöm szépen -
Köszönöm Sanyi.mTs és cigam.
Most minden be van állítva, amit szerettem volna, a routerem DDNS segítségével elérek mindent, és portokat állítottam be. Most ki is kapcsoltam a quickconnect és DDNS-t a NAS-ban. Így igye nem kell.
Még egynlőre 3 dolgot szeretnék megoldani, ha lehet.
1. Thunderbird levelező régebbi leveleit ezen tárolni, és bárhol vagyok tudjak keresni. Pl 2017-es mappt hoznék létre és ez legyen elérhető a thunderbird-ben. Ez lehet nem is ide tartozik hanem másik topikba
2. Download Station BT-kereséséhez hozzáadni az ncore.pro-t
3. illetve ezt a tanusítvány dolgot nem értem még, hogy hogy is kell. Van ehhez is egyszerű leírás?
Köszönöm szépen -
Sziasztok! Ds118-at vettem. Torrentre, mentésre, meg hogy elérjek dolgokat róla. Van-e vmi amit érdes még megtennem, biztonság szempontból. Illetve szeretnék thunderbird leveleket oda menteni, és ezeket bárhonnan elérjem. Ezt hogy tudom kivitelezni.
köszönöm szépen. Ez az 1. NAS-om. Bocsi h alap kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Victoryus: Help! - építményadó
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Futás, futópályák
- reMarkable - paper tablet
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Gigabyte Aorus Master Geforce RTX 4070 Ti SUPER videókártya 0
- MacBook Air 13.3 M1 (97% akku, 1.5 év garancia) - 8GB RAM 256GB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- OnePlus 10 Pro 12/256 szépséghibás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest