Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- LG LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
pont ez a bajom, hogy egy helyen lett véve egy Samsung vinyóval, ami meghalt 2 hét alatt még nyáron, és a cuccok valahol Sárospatakon lettek vásárolva, én meg Budapesti vagyok...ne kérdezzétek, hogyan
szal azzal is két hónapig szenvedtünk, Samsung, az eladó, meg én, ráadásul Sulinetes, szal nemtom...meg ez egy monitor...ha akarjátok küldök képet, milyen, csak sajnos mobillal van csinálva...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 26
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR Refurbished
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szal azzal is két hónapig szenvedtünk, Samsung, az eladó, meg én, ráadásul Sulinetes, szal nemtom...meg ez egy monitor...ha akarjátok küldök képet, milyen, csak sajnos mobillal van csinálva...