Hirdetés
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
: Már megint! (Bocs! A #26 tényleg borzalmasra sikerült.)
Pecs#25:
Színkontrasztja a Flatronoknak nincs. Dúrván azt lehet mondani, hogy ''szürke'' a képük. Mint amikor a szaturációt (-színtelítettség(?)- egy képszerkesztő prg-ban (pl.: PS)) leveszed egy színes képen. -> Vannak színek, de csak ''jelzés'' szinten...
Pecs#26
Az MB-ket nálam épp az tudná menteni, ha feltételezzük azt, ami most egyébként éppen körvonalazódni is látszott: hogy némelyik példány igen hibás - és én (főleg) ilyeneket láttam. - De emellett léteznek jól sikerül példányok is. Viszont ha ''csak'' annyi a szórás, mint más modelleknél... vagyis kb. mind olyan gyengék, mint amiket eddig én láttam, akkor : (
- De 757/957-eseket még nem láttam! Sőt, még szűkíteném: Asszem leginkább 763-asokat láttam, amiket gyengének mondok, és szidok. És lehet, hogy az se mind. (Ennél jobban már nem tudom felpuhítani!)
Nem gondolom semmiféle referenciának a véleményem, nem is vélemény csupán beszámoló - néhány példányról, amiket láttam, de csak ezt tudom mondani, mert ezt láttam. Viszon szívesen venném valaki sokatlátott lyúzer helyreigazítását - pl.: Hogy hát igen, ő is látott már ilyet is, de ez ritka kivétel - nem volt szerencsém, és sokat látott teljesen kifogástalant viszont. Vagy ilyet pl.: Hogy hát igen, a splitter az szétnyírja a 763-at, én is láttam az üzletben, ezért meg se vettem, de az ATI-mon otthon úgy fakít, ha látnád!... Bármit, ami legalábbis egy kicsit is hihető... Azt, hogy Ti még rosszat nem is láttatok... Csak azt ne mondjátok, hogy vak vagyok, ősellenség vagyok..., mert ha valaki szerint ezek (, amiket én láttam): jók... akkor... akkor ... akkor :)
Aktív témák
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest