Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
Erről megkérdezhetnéd az Osztrákokat is.
ORF1 is net csak hazai IP.
Itt nem az a lényeg, hogy fizetsz hanem mennnyi embert engedsz rá és mennyire terhelik le. Egy Koncertre sem engednek be csak annyi embert amennyi elfér.( hiába fizetnél érte, ennyi a kapacitás) A minőséget csak bizonyos feltételek mellett tudja biztosítani a Sweet is 4 eszközre enged. Ráadásul itt még 15 nap ingyenesség van ami ugyebár régebben 30 nap volt. Az előfizú is kuszott szépen felfelé ahogy egyre többen rárepültek. Hát kb ezért van, hogy kizárnak bizonyos régióból.MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
1stVikman
senior tag
Én pont erre kérdeztem rá az ügyfélszolgálaton, hogy lehet-e országot váltani valahogy. De sajnos nem. VPN - t ajánlották, ezért használom úgy.
Vagy még megoldás lehetne, hogy más országok csomagját kedvezményesen hozzávenni, mint pl.a Digi SK - nál. (Ott ugye előfizetsz műholdon a szlovák adókra 10,60€ a legkisebb, majd 3,30€ a magyar csomag.) Itt is alternatíva lehetne.
Más
Szombat hajnalban akartam tv-zni, de film+, film4 csak színes csíkok voltak, amc csak pörgött, még 2 -3 csatornát néztem, ami gyengélkedett, aztán már nem emlékszem melyiken aludtam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 3050 SFF i5-6500/8GB/256+250HDD/Win11PRO
- Kiváló Core i5(2.Gen) HP Elitebook 8560p,15.6"HD+,8Gb DDR3,1TB Sata II,jó akku,legolcsóbban,garival.
- Intel Core i7-3770K Hűvös!
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- TAMIYA RC 1/10 ALFA ROMEO GIULIA SPRINT GTA KIT távirányítós RC autó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest