- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Aktív témák
-
up
senior tag
*ahem* :))
-
up
senior tag
Csókolom!
WinXP Prof alatt az SVCHOST.EXE időnként kommunikálni szeretne 123, Time, Daytime portokon. Az Agnitum Outpost 1.0 (ingyenes) van fent most nálam, és képtelen a saját szabályait megemészteni: hiába engedélyezem, mindig újra rákérdez (és most van egy csomó egyforma szabályom, ami ugyanúgy nem jó a legközelebbi alkalommal :) ).
1) miért akar vajon az SVCHOST ilyesmit csinálni? A win beépített időszinkronizációját kilőttem, elvileg nincs más ami erre igényt tarthatna. TPF alatt nem jött elő ugyanez.
2) majdnem biztos, hogy az A.O.-val (is) van baj (kicsit bugos, a 2.0 majd remélem király lesz), de nem tudtok valami fixet erre azon kívül, hogy az svchost-ot trusted-ra teszem (ezt azért nem kéne)? Az outpostfirewall.com-on olvastam, hogy másnak is előjött ugyanez, de megoldást még nem láttam.
köszi az érdeklődőknek :)
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest