Aktív témák
-
up
senior tag
Csókolom!
WinXP Prof alatt az SVCHOST.EXE időnként kommunikálni szeretne 123, Time, Daytime portokon. Az Agnitum Outpost 1.0 (ingyenes) van fent most nálam, és képtelen a saját szabályait megemészteni: hiába engedélyezem, mindig újra rákérdez (és most van egy csomó egyforma szabályom, ami ugyanúgy nem jó a legközelebbi alkalommal :) ).
1) miért akar vajon az SVCHOST ilyesmit csinálni? A win beépített időszinkronizációját kilőttem, elvileg nincs más ami erre igényt tarthatna. TPF alatt nem jött elő ugyanez.
2) majdnem biztos, hogy az A.O.-val (is) van baj (kicsit bugos, a 2.0 majd remélem király lesz), de nem tudtok valami fixet erre azon kívül, hogy az svchost-ot trusted-ra teszem (ezt azért nem kéne)? Az outpostfirewall.com-on olvastam, hogy másnak is előjött ugyanez, de megoldást még nem láttam.
köszi az érdeklődőknek :)
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bestbuy játékok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest