Hirdetés
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
válasz
spirit007 #5028 üzenetére
Ne haragudj, de nem lehetsz ennyire sötét.
Alap kiindulás: kell kocsi, megbízható, és kicsi, mivel nem használom ki a nagy teret, nem szállítok vele szekrényeket. Ebből kiindulva veszek egy swiftet újonnan. Kolléga jött, hogy ennyi pénzért mért nem egy 5 éves használtat veszek, veszünk, ekkora baromságot hogy suzukit venni.
Na most, én, mertem összehasonlítani úgy hozzávetőlegesen, hogy miért nem az 5 éves használt mellett döntöttem, ami bár ugyanolyan értékű mint a swift, de a fenntartása sokkal nagyobb.
Mit nem lehet ezen megérteni?És igen, azért hasonlítottam össze, mert kolléga előjött a hasonlattal hogy milyen fasza az ugyanolyan értékű használt gép. Én erre kiszámítottam a fenntartási költségeket.
-
as_Rock
őstag
válasz
spirit007 #5028 üzenetére
Nem a topiclakók találták ki, hogy új swift áráért mindenképpen használt nagyobb batár a jó vétel, ők csak arra világítanak rá, hogy melyek azok a szempontok ami szerint választanak
Az analógiánál maradva:
Szolis, fuxos bizonygatja, hogy csak a plasztikázottmellű, cicababára érdemes költeni, te meg jelzed, hogy köszönöd szépen, de neked a természetesszépségű formás kis barnád jobban bejön
Vagy lakástémában: Egy fiatal pár minek vegyen 4 szobás kertesházat, ha se takarítóra, se kertészre, se üresen kongó szobák fűtésére nem akar költeni, a szabadidejében pedig élni akar nem füvetnyírni
Új hozzászólás Aktív témák
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- sziku69: Szólánc.
- Ukrajnai háború
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Cipő topic
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest